Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie”, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte vedeta PRO TV

Publicat: 16 Sep. 2020, 13:07 Vedete

Dragoș Bucur, actualul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, a fost depistat cu Covid-19. Din fericirea starea de sănătate a acestuia, dar și a apropiaților este bună.

Unul dintre cele mai urmărite reality-show-uri din România și-a suspendat temporar filmările, după Dragoș Bucur s-a infectat cu noul coronavirus.

Toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și acest moment sunt în curs de testare, iar filmările au fost oprite temporar.

”Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV, potrivit libertatea.ro

Dragoș Bucur, infectat cu noul coronavirus

Prezentatorul TV a oferit și el primele declarații după ce informația a apărut în spațiul public. Dragoș Bucur și-a liniștit fanii și a explicat că se află în afara oricărui pericol.

Totodată a vorbit și despre emisiunea pe care o prezintă: „Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Publicat: 16 Sep. 2020, 13:07 Vedete
Pe aceeași temă