Dr. Dre se desparte de soția sa după 24 de ani de căsnicie! Suma colosală pe care o cere Nicole Young

Publicat: 08 Sep. 2020, 09:42 Vedete
Dr. Dre se desparte de soția sa după 24 de ani de căsnicie! Suma colosală pe care o cere Nicole Young

Dr. Dre şi soţia lui, Nicole Young, divorţează după un mariaj de 24 de ani. Soția acestuia este cea care a depus actele de divorț, după numeroase probleme ale artistului cu băutura, potrivit Mediafax.

În vârstă de 50 de ani, Nicole spune că în această pandemie, Andre Romelle Young, după numele lui real, şi-a ieşit din minţi după un consum excesiv de alcool şi a dat-o afară din casă. Cei doi au împreună doi copii, iar Nicole cere în instanţă două milioane de dolari suport lunar.

Cei doi nu au un contract prenupţial, acest lucru înseamnând că Nicole poate pretinde o parte frumuşică din averea de 800 de milioane de dolari a lui Dr. Dre (55), pe numele său real Andre Romelle Young, care a fost numit de către Forbes în 2015 cel mai bogat muzician din lume, graţie muncii de producător muzical, dar şi în urma vânzării brandului său de căşti wireless Beats către Apple.

Dr. Dre şi Nicole s-au căsătorit în 1996

Dr. Dre şi Nicole s-au căsătorit în 1996 şi au doi copii: pe fiul Truice, de 23 de ani, şi pe fiica Truly, de 19 ani. Rapperul mai are, însă, 4 copii din relaţii anterioare: fiicele Tyra Young şi La Tanya Danielle Young şi fiii Marcel şi Curtis. Acesta din urmă a venit pe lume când Dr. Dre avea doar 16 ani, fiind născut de iubita de doar 15 ani a rapperului, Cassandra Joy Greene.

Ea l-a şi crescut, Curtis ajungând să-şi cunoască tatăl abia 20 de ani mai târziu. La doi de la naşterea lui Curtis, istoria s-a repetat: iubita de atunci a lui Dre, Lisa Johnson, avea tot 15 ani când a rămas însărcinată, aducând-o pe lume pe La Tanya. Cel de-al cincilea copil al artistului în afara căsniciei cu Nicole a fost Andre Jr., care a murit la vârsta de 20 de ani, în 2008, din cauza unei supradoze de heroină şi morfină. De cealaltă parte, Nicole nu are alţi copii, dar a mai fost căsătorită cu jucătorul NBA Sedale Threatt.

 

Publicat: 08 Sep. 2020, 09:42 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă