Dovada că Andrei Tinu a trecut peste divorț! Cum a fost surprins alături de iubita lui

Publicat: 07 Jun. 2021, 22:47 Vedete

Andrei Tinu și-a revenit complet după un divorț zgomotos, iar alături de noua iubită se poate declara un om împlinit. Inclusiv din prisma siluetei, care a căpătat rotunjimi considerabile și-l fac aproape de nerecunoscut. 

Viața personală a lui Andrei Tinu a fost în atenția publică, anii trecuți, după ce a trecut printr-un divorț destul de zgomotos, în care s-au aruncat multe acuzații, fiind nevoie chiar și de intervenția Poliției.

Apele s-au calmat între timp, dovadă o fac și pozele surprinse recent de paparazzi CIAO.RO, care îl arată pe Andrei Tinu extrem de fericit alături de iubita lui, într-o plimbare cu mașina, prin oraș. Cei doi păreau extrem de relaxați, și chiar și-au împărțit zâmbete complice.

Interesantă apariție a juniorului Tinu, despre care știam că stătea foarte bine la capitolul siluetă, până acum ceva timp. Nu știm dacă fericirea din plan personal l-au adus în această situație, cert este că bărbatul a câștigat câteva kilograme în plus bune.

Poză de colecție cu Andrei Tinu și tatăl său

Andrei, fiul jurnalistului Dumitru Tinu, care a decedat intr-un accident de masina, este nostalgic dupa vremurile in care tatal sau se juca cu el.

Andrei Tinu a postat, mai de mult, pe pagina sa de Facebook, mai multe fotografii in care apare alaturi de tatal si de mama sa. Imaginea este realizata in 1987, atunci cand el avea doar cativa anisori.

Publicat: 07 Jun. 2021, 22:47 Vedete
Pe aceeași temă