Magdalenei Serban i s-a intocmit dosar penal! De ce este acuzata acum criminala de la metrou: ultima infractiune pe care a comis-o

Publicat: 24 Dec. 2017, 15:45 News 3

Magdalena Serban a impins-o in data de 12 decembrie pe Alina Ciucu, sub rotile metroului. Femeia a fost arestata si este acuzata de omor si tentativa de omor. Chiar daca se afla in spatele gratiilor, ucigasa de la metrou continua sa comita infractiuni. Ea va mai fi cercetata si pentru ultraj, dupa ce le-a amenintat cu moartea pe doua angajate ale penitenciarului, spunandu-le ca vor avea aceeasi soarta ca tanara ucisa la Dristor 1.

Dupa ce in urma cu cateva zile a agresat doua paznice, acum criminala de la Dristor 1 s-a luat de cateva asistente. Aceasta a inceput sa le agreseze verbal. Cand a vazut ca nu se face inteleasa, Magdalena Serban le-a amenintat cu moartea.

”Era nervoasă şi striga la asistente să o lase în pace, să nu se mai uite la ea, fiindca poate o sa aibă şi ele soarta fetei de la metrou! Cu greu a fost liniştită şi bagată în camera în care se afla sub supraveghere permanentă! Ce mai… e clar ca femeia are nişte tulburări şi doar cu ajutorul medicilor va putea să le depăşească si, apoi, să le ţină sub control”, au dezvăluit persoanele implicate în caz, conform Stirile Kanal D.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Dec. 2017, 15:45 News 3
Pe aceeași temă