Doliu în televiziune! A murit una dintre cele mai cunoscute crainice TV din România

Publicat: 26 mai 2023, 22:23 Autor: Camelia Vedete

Doliu în televiziune! A murit una dintre cele mai cunoscute crainice TV.

Silvia Pintea, cunoscută jurnalistă și realizatoare de emisiuni TV, a murit.

Silvia Pintea este recunoscută pentru contribuția sa în cadrul Studioului Regional TVR Cluj și a postului de radio Radio Cluj.

Silvia Pintea, o jurnalistă cu o carieră impresionantă, a trecut în neființă, numele ei fiind de referință în domeniul jurnalismului și era foarte respectată de către colegii săi.

Doliu în televiziune! A murit una dintre cele mai cunoscute crainice TV

Anunțul pierderii sale a șocat pe toată lumea. Silvia Pintea a fost unul dintre reporterii curajoși care s-au aflat pe teren în timpul Revoluției din 1989 și a jucat un rol important în deschiderea TVR Cluj în acele momente de cumpănă pentru istoria României.

Prima crainică a TVR Cluj după 1989 și totodată o cunoscută scriitoare, a murit pe 23 mai 2023.

Aceasta a deținut poziția de redactor-șef la Televiziunea Română, Cluj și a realizat numeroase documentare istorice pentru televiziune. Rudele și colegii se pregătesc să-i ofere un ultim omagiu jurnalistei.

„Colegii săi au subliniat că Silvia Pintea a fost unul dintre reporterii curajoși care s-au aflat pe teren în timpul Revoluției și a jucat un rol important în deschiderea TVR Cluj în acele momente tulburi. Dumnezeu să o odihnească”, au scris aceștia.

Publicat: 26 mai 2023, 22:23 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă