Doliu în sport. A murit Dan Silvășanu, fost președinte FC Argeș

Publicat: 01 Dec. 2020, 08:47 Arhiva

Este doliu în lumea sportului, după ce Dan Silvășanu s-a stins din viață. El este fostul președinte al echipei FC Argeș.

Bărbatul în vârstă de 76 de ani a fost antrenor și președinte al echipei FC Argeș. Dan Silvășanu s-a stins din viață în urma unui atac cerebral chiar în data de 30 noiembrie 2020. El coordonator al Centrului de Copii și Juniori Leonte Ianovschi, antrenor secund al echipei de seniori în ediția de campionat 1981-1982 și președinte al clubului nostru în trei mandate: 1982 – 1985, 1988-1990 şi 1990-1991, potrivit GSP.

În anul 2010, antrenorul Dan Silvășanu s-a pensionat. Avea 40 de ani de activitate la FC Argeș. Bărbatul era suspect de cancer, în urmă cu aproape un an: „Este vorba despre problema mea aia mai veche. Nu este acută treaba. Am volumul prostatei mărit. Am dat peste niște doctori foarte buni aici, la Pitești, am făcut un RMN și mi-a ieșit bun și urmează ultimul test, și anume puncția, adică să vedem care este originea. La RMN mi-au spus clar că nu am tumoare, nu am celule canceroase, dar rămâne de văzut acum și în interior. Efectele secundare sunt aceleași pe care le-am avut și acum 10 ani”.

Coronavirusul a ucis un cunoscut antrenor

Este doliu în sportul românesc! Coronavirusul a mai făcut o victimă. A murit antrenorul Angheluș Beșleagă. Acesta era antrenor la de haltere la Liceul cu Program Sportiv din Constanța. Antrenorul în vârstă de 42 de ani era internat la spitalul din Medgidia, infectat fiind cu virusul covid-19. Acum cateva zile s-a simțit rău, a fost transportat la spital, dar nu a fost internat, ci a urmat un tratament acasă. S-a simțit apoi mai rău, a ajuns la spital cu afecțiuni grave pulmonare și sâmbătă dimineața a încetat din viață, relatează presa locală.

Cei care l-au cunoscut au despre acesta numai cuvinte de laudă. Un om dedicat meseriei, sportului, educației. Își transformase inclusiv casa din Nisipari în sală de antrenament pentru copiii din zonă.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 01 Dec. 2020, 08:47 Arhiva
Pe aceeași temă