Doliu în showbiz! Celebrul prezentator Alex Trebek a murit. Mesajul impresionant al lui Dan Negru

Publicat: 10 Nov. 2020, 15:06 Arhiva
Doliu în showbiz! Celebrul prezentator Alex Trebek a murit. Mesajul impresionant al lui Dan Negru

Alex Trebek, gazda show-ului „Jeopardy”, a decedat. Omul de televiziune s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul pancreatic timp de mai bine de un an.

Dan Negru i-a adus un omagiu prezentatorului emisiunii ”Jeopardy”, Alex Trebek, om pe care, potrivit vedetei Antena 1, îl aprecia enorm. „A murit omul pe care l-am imitat adeseori. America a avut ieri un breaking news peste cel cu Biden: moartea lui Alex Trebek, cel mai popular prezentator de game-quiz din lume. A intrat în Cartea Recordurilor ca fiind prezentatorul cu cele mai multe episoade de quizz prezentate: 8200 de episoade! Din 1984 până anul ăsta! „A murit liniștit, în casa lui, lângă familie” au anuțat ieri televiziunile americane”,a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Alex Trebek, diagnosticat cu o boală grea

În martie 2019, Alex Trebek a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în stadiul 4, care are o rată de supraviețuire de 1,6%. Deși șansele erau mici, acesta nu s-a dat bătut și a continuat să lupte cu boala.„O să mă lupt cu asta. Voi continua să lucrez și cu dragostea și sprijinul familiei și prietenilor mei și cu ajutorul rugăciunilor voastre o să reușesc.”, a spus Alex Trebek, la acea vreme.

În luna august a următorului an, Alex Trebek a anunțat că a terminat tratamentul. Însă după doar o lună a declarat că sănătatea lui este din nou în pericol, iar boala a recidivat, scrie Cancan.

„Mă descurcam atât de bine așa că am fost cu toții foarte optimiști. Am slăbit aproximativ 12 kilograme într-o săptămână. Așa că medicii au decis că trebuie să mă supun din nou chimioterapiei și asta fac.”, a anunțat la acea vreme Alex Trebek.

Publicat: 10 Nov. 2020, 15:06 Arhiva
Pe aceeași temă