Doliu în România. A murit Gheorghe Benea, fost director al Loteriei Române

Publicat: 19 Jan. 2021, 14:24 Arhiva
Doliu în România. A murit Gheorghe Benea, fost director al Loteriei Române

Coronavirusul mai face o victimă printre persoanele cunoscute în România. Fostul director al Combinatului de Celuloză și Hârtie Dej și al Loteriei Române, Gheorghe Benea (67 de ani), a murit în noaptea de luni spre marți. Acesta fusese infectat cu noul coronavirus și internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Fostul director al Combinatului de Celuloză și Hârtie Dej și al Loteriei Române, Gheorghe Benea (67 de ani), a murit în noaptea de luni spre marți. Acesta fusese infectat cu noul coronavirus și internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

După ce ieșit din funcția de primar, Gheorghe Benea a ocupat funcția de director tehnic la Fabrica de Celuloză şi Hârtie din Dej, până în 1998. Apoi a fost director la Someş SA Dej, până în 2004.

La scurt timp după, Gherghe Benea a ocupat funcția de director la Pehart Tec SA Petreşti până în 2007.

În 2008, Gherghe Benea a intrat în cursa alegerilor parlamentare din partea PD-L și a luat cel mai mare număr de voturi, însă după redistribuire cel care a preluat scaunul de parlamentar a fost Marius Nicoară (PNL). Apoi el a ocupat funcția de preşedinte-director general la Compania Naţională „Loteria Română” SA, până în iulie 2012.

 

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 19 Jan. 2021, 14:24 Arhiva
Pe aceeași temă