Doliu în presa din România! Marie-Jeanne Gherghinescu a încetat din viață!

Publicat: 03 May. 2021, 09:45 Arhiva
Doliu în presa din România! Marie-Jeanne Gherghinescu a încetat din viață!

Este doliu în Televiziunea Română! Cunoscuta jurnalistă Marie-Jeanne Gherghinescu a încetat din viață.  

Marie-Jeanne Gherghinescu a lucrat, de-a lungul timpului, cu „titanii” din televiziunea publică Tudor Vornicu sau Valeriu Lazarov și a montat emisiuni celebre precum „Astă seară ne distrăm în familie, „Surprize, surprize” sau „Duelul vedetelor”.

Mihai Melinescu, fiul fostului prezentator Nicolae Melinescu, si el angajat al TVR, a scris pe Facebook.

„S-a dus Marie-Jeanne Gherghinescu. Un om tare drag. Unul dintre ACEI profesionisti din TVR. Nu prea sunt poze cu ea, s-a ferit de ele. A fost unul dintre marile nume pe care publicul nu are cum sa le stie, unul dintre oamenii cheie din spatele camerelor. Unul dintre oamenii „din regie”. Regizor de montaj al celebrelor „Surprize” cu Andreea Marin, a stat „la butoane” pentru sute si sute de emisiuni, transmisii, revelioane. Un om misto. Un om cu un ras teribil, teribil de molipsitor si cu un umor cat casa. Temperamentala, incapatanata, zgomotoasa – si foarte, foarte misto.

Unul dintre acei oameni pentru care profesia insemna firesc pasiune si viceversa. Un om care a muncit o viata in Televiziune, pe care a considerat-o casa si familie – si nu doar pe vorbe. Pentru mine, copil, era unul dintre „oamenii mari” la care ma uitam absolut fascinat – iar mai tarziu era o bucurie si o caldura sa povestim. Sa te odihnesti in pace, Marie-Jeanne, in marea Regie din Cer”.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 03 May. 2021, 09:45 Arhiva
Pe aceeași temă