Doliu în Poliția Română! A murit Mădălina Cojocariu, după ce a fost diagnosticată cu cancer

Publicat: 23 dec. 2019, 08:28 Autor: Andreea Voicu News

Este doliu în Poliția România. Mădălina Cojocariu, subinspector în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, a murit noaptea trecută.

Tânăra avea doar 33 de ani, iar duminica seara întregul curs al vieții familiei s-a schimbat, după ce ea a trecut în neființă.

Ea a activat doar în cadrul IPJ Constanța din anul 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridici. Din anul 2017 activa în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Familia este îngenuncheată de durere. Tragedia, care s-a produs fulgerător, a lăsat în spate doar durere și dezamăgire în sufletele celor dragi.

Întregul calvar a început pentru ea când avea 31 de ani. Atunci născuse un copil sănătos, dar verdictul medicilor a dărâmat-o. Făcuse cancer la colon și metastaze la ficat. Ea a urmat un tratament de urgență în Turcia, dar motivele financiare au obligat-o să se întoarcă în România. Apoi, a făcut un alt tratament în Germania, dar cancerul a evoluat și s-a extins la plămâni, scrie Adevărul.

Sursă Foto: Facebook Mădălina Cojocariu

Publicat: 23 dec. 2019, 08:28 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×