Doliu în muzica populară! A murit Simion Pop

Publicat: 15 apr. 2021, 10:27 Autor: Elena Arhiva
Doliu în muzica populară! A murit Simion Pop

Este doliu în lumea interpreților de muzică populară din România. Simion Pop s-a stins din viață după o lungă perioadă în care s-a luptat cu o boală necrutățoare. 

Vestea tristă a fost făcută publică de către colega sa de breaslă Saveta Bogdan. Ea a scris un mesaj de condoleanțe pe Facebook la adresa celui care i-a fost coleg.

Adânc îndurerată de vestea tristă, SIMION POP nu mai este printre noi, ultima oara in cadrul Emisiunii „Matinali și…

Posted by Lenuta Burghila on Wednesday, April 14, 2021

Artistul s-a luptat ani întregiu cu boala nemiloasă. Simion Pop s-a vindecat la un moment dat, dar boala a reapărut și l-a răpus în cele din urmă. În 2017, Simion Pop a apărut în emisiunea Acces Direct și a povestit despre problemele de sănătate, despre cum medicii nu i-au mai dat șanse, dar el și-a revenit apelând la tratamente naturiste.

”Eu a trebuit să merg până în India pentru această ştiinţă care m-a salvat… Trei ani de zile am ţinut această dietă. Vă spun un lucru care pare minor. În India există un singur izvor de apă vie. De acolo luam. Din toată lumea, bolnavi veneau acolo. Regimul era drastic, dar sănătos. Lipie, sosuri, orez şi în rest fructe, dar şi carne uneori. Această energie făcea minuni. Făceam meditaţii”, spunea, în 2017, Simion Pop la Acces Direct.

Simion Pop o încuraja pe Denisa Răducu

Simion Pop a fost induioșat de cazul Denisei Răducu, cântăreața care s-a stins din viață la doar 27 de ani. În 2017, interpretul de muzică populară,care se lupta cu aceeași boală nemiloasă, i-a transmis un mesaj de încurajare Denisei.

”Dacă ne punem atenţia toţi pentru Denisa, pentru toţi bolnavii, o să fie bine. Atenţia e mai puternică decât orice. Gândul curat, compasiunea şi iubirea”, spunea Simion Pop în platoul Acces Direct.

Din nefericire, la patru ani distanță, artistul s-a stins, dar a lăsat în urma sa cântece de suflet pentru toți cei care l-au îndrăgit și i-au apreciat muzica.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 15 apr. 2021, 10:27 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă