Doliu în lumea sportului! Un fost fotbalist a murit la numai 54 de ani!

Publicat: 01 Jan. 2021, 13:36 Arhiva
Doliu în lumea sportului! Un fost fotbalist a murit la numai 54 de ani!

Este doliu în lumea sportului, chiar în prima zi a noului an. Fostul fotbalist Constantin Bosânceanu a încetat din viață la doar 54 de ani.

Trista veste a fost dată în urmă cu câteva ore înainte de trecerea în noul an chiar de către conducerea echipei de fotbal Foresta Suceava, acolo unde a și lucrat după ce s-a retras din fotbal, scrie botosaneanul.ro.

Fostul fotbalist Constantin Bosînceanu „Boxeru”, care era membru al staff-ului Forestei, a murit, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. De menționat este că miercuri, la stadion, Boxeru’ se simțea rău și a plecat în grabă la spital.

„A plecat un om de mare calitate și unul dintre jucătorii de bază ai marii echipe Oțelul Galați din anii ‘90. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Rămas bun, Boxere”, a scris Mihai Stoica, managerul FCSB, pe Facebook. În vremea când era conductător la Oțelul Galați, Bosânceanu era om de bază al echipei de la Dunăre.

Cine a fost Constantin Bosânceanu

Născut la 26 august 1966, a fost unul dintre cei mai apreciați fundași care a evoluat și la Botoșani. De-a lungul vieții sale, Bosânceanu a lucrat la mai multe echipe care au activat la Suceava, iar în 2015, când era magazionerul echipei Rapid CFR Suceava, a fost supus unei intervenții chirurgicale la şold, care ar fi lăsat urme.

Bosânceanu, poreclit în lumea fotbalului „Boxeru”, a evoluat în cariera sa pentru Bucovina Suceava, Oţelul Galaţi, Rocar Bucureşti, Vega Deva şi Unirea Botoşani. A jucat 64 de meciuri pentru Oțelul Galați în anii ”90. Cu el în echipă, Oțelul a terminat campionatul de două ori pe locul patru și a evoluat în Cupa UEFA.

Bosânceanu se înscrie astfel alături de oameni precum Mihai Guriţă sau Dorin Semeghin în galeria jucătorilor născuţi în zona Sucevei, dar care au scris istorie pentru Oţelul Galaţi.

Sursa foto: Facebook ACS Foresta Suceava Oficial

Publicat: 01 Jan. 2021, 13:36 Arhiva
Pe aceeași temă