Doliu în lumea sportului! O sportivă a fost găsită moartă la numai 22 de ani!

Publicat: 24 May. 2020, 10:02 Arhiva
Doliu în lumea sportului! O sportivă a fost găsită moartă la numai 22 de ani!

Luptătoarea japoneză Hana Kimura, star în reality-show-ul Terrace House, a murit la 22 de ani. Ea s-ar fi sinucis, conform presei internaţionale.

Stardom Wrestling, organizaţia unde sportiva avea contract, a confirmat decesul acesteia şi a cerut fanilor să fie „respectuoşi“. Înainte de a muri, Hana a pulicat mesaje în care susţinea că este victima hărţuirii pe reţelele de socializare, potrivit news.ro.

Ultima postare a sportivei a îngrijorat apropiații, iar acum poliția cercetează în detaliu. ”Nu mai vreau să fiu o ființă umană. Am avut o viață și am vrut să fiu iubită. Mulțumesc tuturor, vă iubesc. Pa”, este un mesaj dezvăluit de BBC.

Hana Kimura dădea de înțeles că era victima cyberbullying-ului, adică o hărțuire online. În plus, la mesajul luptătoarei se afla și o imagine cu ea și pisica ei și explicația „La revedere!”, relatează digisport.ro.

Ca urmare a faptului că se bucura de succes, Hana Kimura făcea parte din distribuția reality show-ului ”Terrace House”, înainte ca acesta să fie suspendat de pandemia de coronavirus.

 

 

 

 

 

Publicat: 24 May. 2020, 10:02 Arhiva
Pe aceeași temă