Doliu în lumea showbiz-ului! Ben Watkins, starul MasterChef Junior, a murit la vârsta de 14 ani

Publicat: 19 Nov. 2020, 10:50 Arhiva
Doliu în lumea showbiz-ului! Ben Watkins, starul MasterChef Junior, a murit la vârsta de 14 ani

Ben Watkins, starul MasterChef Junior, a murit la vârsta de 14 ani, din cauza unei forme rare de cancer, a confirmat familia sa, transmite BBC.

Tânărul bucătar, care a apărut în versiunea americană a popularului show de gătit în 2018, a murit luni. Bucătarul Gordon Ramsay, unul dintre judecătorii emisiunii, l-a descris pe Ben drept „un bucătar incredibil de talentat și un tânăr foarte puternic”.

Ben și-a pierdut părinții în urmă cu 3 ani

Ben și-a pierdut mama și tatăl într-o crimă-sinucidere în urmă cu trei ani. Bunica sa, Donna Edwards și unchiul său, Anthony Edwards au declarat, prin intermediul paginii sale GoFundMe: „Ben al nostru a plecat acasă pentru a fi alături de mama sa după o luptă de un an și jumătate cu cancerul”.

“Ben a suferit foarte mult în cei 14 ani de viață, dar ne liniștește faptul că suferința sa s-a sfârșit în cele din urmă și că, Ben știa că era iubit de atât de mulți.”

Ben Watkins care locuia în suburbiile orașului Chicago și-a perfecționat abilitățile culinare începând să lucreze la restaurantul tatălui său. Ben avea să administreze casa de marcat și să primească comenzi și, de asemenea, și-a vândut propriile prăjituri de casă, brownies, chifle de scorțișoară și pâine cu banane, relatează stirileprotv.ro.

La vârstă de 11 ani, a participat la emisiunea MasterChef Junior, unde pasiunea pentru deserturi combinată cu povestea sa tragică l-a făcut favorit al spectatorilor. El s-a plasat în cele din urmă în primii 18 ai emisiunii.

Sursa foto: Twitter

Publicat: 19 Nov. 2020, 10:50 Arhiva
Pe aceeași temă