Doliu în lumea muzicii! Un artist celebru a murit la numai 21 de ani!

Publicat: 09 Dec. 2019, 10:47 Vedete
Doliu în lumea muzicii! Un artist celebru a murit la numai 21 de ani!

Rapperul american Juice WRLD, a cărui carieră era în plină ascensiune, a murit duminică la Chicago, la vârsta de 21 de ani. Pe numele real, Jarad A. Higgins, artistul s-a prăbuşit brusc la pământ pe aeroportul Midway, din oraşul său natal, Chicago, la întoarcerea din California.

Potrivit site-ului TMZ, medicii legişti din comitatul Cook, Illinois, vor efectua luni o autopsie pentru a stabili cauza exactă a morţii sale. „Moartea lui Higgins a fost pronunţată la ora 3:14 (8:14 GMT)” într-un centru medical aflat la periferia oraşului Chicago, a precizat o purtătoare de cuvânt a autorităților locale. Poliţia a confirmat pentru AFP că un bărbat în vârstă de 21 de ani a avut o urgenţă medicală pe Aeroportul Midway la ieşirea dintr-un avion privat.

Ca şi alţi artişti ai generaţiei sale, Juice WRLD s-a făcut remarcat online înainte de a intra în atenţia marelui public, în special datorită hitului său „Lucid Dreams”.

Într-un interviu acordat în 2018 publicaţiei New York Times, în 2018, Juice WRLD a povestit că a folosit Xanax pe parcursul adolescenţei, dar că intenţionează să consume mai puţin.

„Juice a avut un impact profund asupra lumii într-un timp atât de scurt”, a reacţionat la aflarea veştii Interscope Records, casa de discuri cu care artistul colabora, într-un comunicat.

Publicat: 09 Dec. 2019, 10:47 Vedete
Pe aceeași temă