Doliu în lumea muzicii! Barby Kelly, membră a trupei „The Kelly Family”, a murit la numai 45 de ani

Publicat: 22 Apr. 2021, 10:26 Vedete
Doliu în lumea muzicii! Barby Kelly, membră a trupei The Kelly Family, a murit la numai 45 de ani

Este doliu în lumea muzicii! Barby Kelly, membră a trupei Kelly Family, a murit în somn la numai 45 de ani.

Fosta componentă a trupei Kelly Family se retrăsese din activitatea muzicală în 1999, din cauza unor probleme grave de sănătate. Anunțul decesului a fost făcut de purtătorul de cuvânt al celebrului grup muzical. „Toată lumea este profund îndurerată”, a spus acesta, după decesul artistei de numai 45 de ani.

Barby Kelly suferea de o boală psihică și avea nevoie de îngrijire permanentă. Potrivit presei internaționale, Barby Kelly și-a trăit ultimii ani din viață în Germania, alături de părinții ei adoptivi. Artista a decedat în somn, în urmă cu câteva zile, iar familia așteaptă acum rezultatul autopsiei.

„Iubita noastră soră Barby ne-a părăsit în urmă cu câteva zile. Suntem într-o adâncă tristețe și vă cerem să înțelegeți că momentan nu vrem să vorbim despre asta. O vom purta mereu în inimile noastre. Vă mulțumim pentru rugăciunile voastre”, a transmis trupa, pe pagina oficială de Facebook.

„Unsere geliebte Schwester Barby ist nach kurzer Krankheit vor wenigen Tagen von uns gegangen.
Wir sind in tiefer…

Posted by Kelly Family on Tuesday, April 20, 2021

Cea mai tânără fiică a familiei Kelly, Maite, 41 de ani, și-a luat și ea rămas – bun de la sora ei, pe rețelele de socializare: „Mama Barbara și tata Dan te țin strâns în brațe”, scrie ea, referindu-se la moartea tatălui Dan (1930-2002) și a mamei ei, Barbara-Ann (1946-1982).

Kelly Family, un fenomen al anilor 90

Grup muzical multietnic, cu rădăcini irlandeze, americane și europene, format din mai multe generații ale familiei, The Kelly Family a cântat melodii rock, pop și folk înregistrând un succes imens în Europa și mai ales în Germania, Benelux, Scandinavia, Europa de Est, Spania și Portugalia.

Trupa a avut vânzări de peste 20 de milioane de albume începând cu anii 80.

Timp de mulți ani, grupul a afișat un stil gipsy, călătorind prin Europa într-un autobuz etajat sau în căruțe cu coviltir, îmbrăcându-se eclectic și purtând părul foarte lung.

Trupa a devenit celebră în anul 1997, când piesa „Fell In Love With An Alien” a devenit cunoscută în întreaga lume.

Sursa foto: Facebook Kelly Family

Publicat: 22 Apr. 2021, 10:26 Vedete
Pe aceeași temă