Doliu în lumea muzicii! A murit cântărețul Nick Kamen

Publicat: 06 mai 2021, 08:30 Autor: Elena Arhiva
Doliu în lumea muzicii! A murit cântărețul Nick Kamen

Fostul model şi cântăreţ britanic Nick Kamen, cunoscut pentru piesa „I Promised Myself”, a murit marţi noapte la vârsta de 59 de ani, după o boală îndelungată. Vestea tristă a fost confirmată pentru BBC un prieten al familiei.

Fostul model, pe numele său adevărat Ivor Neville Kamen, a devenit cunoscut în 1985, după ce a apărut într-o reclamă la marca de jeans Levi’s 501, în care era văzut într-o spălătorie, purtând doar boxeri în timp ce mai multe femei îl urmăreau cu privirile, scrie Agerpres.
Reclama, pe acordurile piesei „I Heard It Through The Grapevine” a lui Marvin Gaye, a contribuit la creşterea vânzărilor mărcii şi l-a propulsat pe Kamen la rangul de „sex simbol”, fapt ce a atras atenţia divei pop Madonna.

Fascinată de carisma şi de vocea frumoasă a modelului britanic, după cum a declarat ea atunci postului BBC, Madonna i-a permis lui Kamen să înregistreze una dintre piesele ei rămase în afara albumului „True Blue”, iar artista a asigurat partea de backing vocals.

Cu piesa „Each Time You Break My Heart” compusă de Madonna, Nick Kamen a ajuns pe locul 5 în topul muzical din Marea Britanie şi s-a clasat pe primul loc în topurile din Austria şi Suedia cu hitul „I Promised Myself” din 1990.

Ştirea decesului său a suscitat emoţie în lumea muzicii, John Taylor, de la Duran Duran, asigurând că modelul a fost „unul dintre cei mai amabili şi mai afectuoşi bărbaţi” pe care i-a cunoscut vreodată.

Sursa foto: Nick Camen Facebook 

Publicat: 06 mai 2021, 08:30 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă