Doliu in lumea filmului! “Te iubesc si nu te voi uita niciodata”

Publicat: 15 Aug. 2018, 11:15 Vedete

Lumea filmului international este in doliu. Un actor de marca al genului horror a murit, iar vestea trista a fost data de unul dintre prietenii sai apropiati, potrivit bloody-disgusting.com.

Regretatul star Rory Healy, care a jucat rolul contelui Nightwing in filmul “Goosebumps”, s-a stins din viata lansand in urma lui multa durere si tristete. John Anderson, unul dintre prietenii lui, a postat un mesaj emotionant pe o retea de socializare, unde a anuntat disparitia de pe aceasta lume a indragitului actor.

„Va anuntam cu mare tristete ca actorul si prietenul nostru, Rory Healy a murit astazi. Unul dintre cei mai buni si dragi oameni pe care am avut ocazia sa îi intalnesc in viata mea. Nu aveam o cariera in prezent daca nu l-as fi intalnit pe acest om. Te iubesc, prietene si nu te voi uita niciodata. Acum imi iau adio de la fratele meu, Ravager (…)!”, a scris actorul John Anderson pe pagina lui de Facebook.

Rory Healy a mai aparut in filme precum „Scary Movie 5”, „The Huger Games, Catching Fire”, „Take n 3” sau „Captain America: Civil War and Cell.”

Publicat: 15 Aug. 2018, 11:15 Vedete
Pe aceeași temă