Doliu în lumea filmului! A murit Mira Furlan, cunoscută din serialele „Lost” și „Babylon 5”

Publicat: 23 ian. 2021, 15:20 Autor: Elena Arhiva
Doliu în lumea filmului! A murit Mira Furlan, cunoscută din serialele Lost și Babylon 5

Doliu în lumea filmului! Actrița Mira Furlan, cunoscută pentru interpretarea de excepție din serialele „Lost” și „Babylon 5″, a murit la 65 de ani! Decesul a fost confirmat pe contul oficial de Twitter, dar și de către producătorul ”Babylon 5”, J. Michael Straczynski.

Actrița Mira Furlan a murit la 65 de ani și momentan nu s-a specificat care ar fi fost cauza morții.

Decesul său a fost anunțat și pe contul oficial de Twitter, alături de o declarație a actriței. ”Nu mi-e teamă. Lăsaţi-mă să închid ochii şi să simt frumuseţea din jurul meu. Şi să respir sub cerul întunecat, plin de stele. Inspiră. Expiră. Asta e tot”.

De asemenea, producătorul ”Babylon 5”, J. Michael Straczynski, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după tragica veste.

”A fost o femeie bună şi blândă, o actriţă uimitor de talentată şi o prietenă a tuturor celor din distribuţia şi echipa Babylon 5.Am ştiut de ceva timp că sănătatea Mirei se înrăutăţeşte. Am tot sperat că va fi mai bine”, a transmis el.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 23 ian. 2021, 15:20 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă