Doliu în lumea filmului! A murit Helen McCrory, actrița faimoasă pentru rolurile din „Peaky Blinders” şi „Harry Potter”

Publicat: 17 apr. 2021, 09:45 Autor: Elena Vedete
Doliu în lumea filmului! A murit Helen McCrory, actrița faimoasă pentru rolurile din „Peaky Blinders” şi „Harry Potter”

Celebră pentru rolurile din „Peaky Blinders” şi „Harry Potter”, actriţa Helen McCrory a murit la vârsta de 52 de ani. Anunțul a fost făcut vineri de soţul ei, actorul Damian Lewis. „Cu inima frântă anunţ că, după ce a luptat eroic cu cancerul, frumoasa şi minunata femeie care este Helen McCrory a murit, liniştită, acasă, înconjurată de un val de iubire din partea familiei şi prietenilor”, a fost mesajul transmis de soțul actriței.

Actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul „Peaky Blinders” şi trei filme din seria „Harry Potter”, a murit la vârsta de 52 de ani, de cancer, a anunţat vineri soţul ei, actorul Damian Lewis.

 „Cu inima frântă anunţ că, după ce a luptat eroic cu cancerul, frumoasa şi minunata femeie care este Helen McCrory a murit, liniştită, acasă, înconjurată de un val de iubire din partea familiei şi prietenilor. A murit aşa cum a trăit. Fără teamă. Numai Dumnezeu ştie cât am iubit-o şi suntem conştienţi de şansa de a o fi avut în vieţile noastre.”, a scris Lewis.

Cine a fost Helen McCrory

Născută la Londra, pe 17 august 1968, Helen McCrory şi-a început cariera în teatru. A jucat cu Royal Shakespeare Company şi Almeida Theatre, dar şi la Donmar Warehouse, în regia unora ca Roger Michel şi Sam Mendes.

Helen McCrory a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Narcissa Malfoy în ultimele filme din saga „Harry Potter”. S-a remarcat apoi în televiziune, interpretând-o pe mătuşa Polly, conducătoarea clanului Shelby din serialul de mare succes „Peaky Blinders”.

Pe marile ecrane a putut fi văzută, între altele, în „Casanova”, „The Queen”, „Becoming Jane”, „Flashbacks of a Fool”, „Hugo” şi „Skyfall”. Helen McCrory şi Damien Lewis s-au căsătorit în 2007 şi au împreună doi copii – o fiică, Manon, născută în 2006, şi un fiu, Gulliver, născut în 2007.

Sursa foto: Profimedia

Publicat: 17 apr. 2021, 09:45 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă