Doliu în lumea filmului. A murit actriţa Tanya Roberts

Publicat: 04 ian. 2021, 08:37 Autor: Elena Arhiva
Doliu în lumea filmului. A murit actriţa Tanya Roberts

Este doliu în lumea filmului, după ce a fost confirmat decesul actriţei Tanya Roberts, la numai 65 de ani.

Actriţa a murit după mai multe zile petrecute în spital. Conform Daily Star, Tanya Roberts a leşinat în propria locuinţă, în Ajunul Crăciunului, după ce şi-a plimbat câinii.

A fost transportată de urgenţă la spital, însă nu şi-a mai revenit, iar duminică seara a fost anunţat decesul. Până acum nu au fost dezvăluite detalii despre cauza morţii sau despre motivul care a făcut-o pe actriţă să leşine în Ajunul Crăciunului.

Tanya Roberts s-a remarcat în prima parte a anilor 1980

Actriţa Tanya Roberts s-a remarcat în prima parte a anilor 1980, când a interpretat rolul Sheena în filmul cu acelaşi nume, şi a fost Bond Girl în „A View to a Kill”, peliculă în care rolul agentului 007 a fost interpretat de Roger Moore.

Ulterior, Tanya Robert a apărut în pelicule precum „Body Slam”, „Night Eyes” sau „Inner Sanctum”, dar şi în seriale celebre precum „Charlie’s Angels”, „The Love Boat”, „Fantasy Island” sau „That ’70s Show”.

În ultimii ani ai carierei, vedeta de la Hollywood s-a dedicat activităţii de producător. Tanya Roberts a fost măritată, între 1974 şi 2006, cu Barry Roberts, iar cei doi nu au avut copii.

Sursa foto: Facebook Tanya Roberts

Publicat: 04 ian. 2021, 08:37 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă