Doliu în lumea artistică! O vedetă Netflix s-a sinucis la doar 23 de ani

Publicat: 06 Aug. 2020, 14:11 Arhiva
Doliu în lumea artistică! O vedetă Netflix s-a sinucis la doar 23 de ani

Daisy Coleman, tânăra de 23 care și-a spus povestea de viață în documentarul Netflix  „Audrie & Daisy”, s-a sinucis. Vestea a fost făcută de mama tinerei.

Conform The Sun, Daisy și-a luat viața marți seara. „Ea îmi era cea mai bună prietenă și o fiică grozavă”, a spus mama sa. „Cred că a vrut să mă pregătească să cred că pot trăi fără ea. Nu pot. Îmi doresc să fi putut să-i iau durerea!”.

Tânăra de 23 de ani a apărut în documentarul Netflix din 2016 care a urmărit povestea sa și a familiei sale care s-au luptat cu trauma lăsat de un viol de când Daisy avea doar 14 ani, în timpul unei petreceri.

Coleman, care avea doar 14 ani cand a fost violata de un baiat popular pe care l-a considerat prieten la o petrecere din Maryville Missouri, a fost unul dintre cele doua subiecte ale lui Audrie si Daisy.

Cealalta, Audrie Pott, s-a sinucis la cateva zile dupa ce a fost violata la 15 ani in California, in 2012.

In anii dupa ce Coleman a fost violata, dupa ce a suportat intimidarea, amenintarile, hartuirea si, mai rau, a devenit o avocata a victimei agresiunii sexuale, conform rapoartelor BBC.

S-a renuntat la acuzatiile impotriva presupusului sau agresor, motivul familiei fiind faptului ca familia lui era legata politic. In cele din urma, el a pledat vinovat de punerea in pericol a copilului, sustinand ca sexul a fost consensual.

Familia lui Daisy a avut parte de un șir de tragedii

Coleman a incercat anterior sinuciderea la 16 ani, relateaza Rolling Stone. „Nu s-a recuperat niciodata din ceea ce i-au facut baietii si nu este corect. Fetita mea a disparut”, a postat mama lui Coleman, Melinda, pe Facebook. „Mi-as dori sa fi putut lua durerea de la ea!”

Tatal lui Daisy Coleman a murit cand fata avea 9 ani; unul dintre fratii ei, Tristan, a fost ucis intr-un accident de masina in 2018, la varsta de 19 ani.

Daisy „a avut multi demoni cu care se confrunta si i-a infruntat si i-a depasit pe toti, dar dupa cum multi dintre voi stiti, vindecarea nu este o cale dreapta sau una usoara. Ea a luptat mai mult si mai greu decat vom sti vreodata”, spune un comunicat al SafeBae, organizatia non-profit pe care Coleman a infiintat-o.

Acesta adauga ca Coleman si-ar dori ca supravietuitorii tinerilor din agresiuni sexuale „sa stie ca sunt auziti, ca conteaza, sunt iubiti si exista locuri pentru ei pentru a primi ajutorul de care au nevoie”.

Publicat: 06 Aug. 2020, 14:11 Arhiva
Pe aceeași temă