Doliu în lumea artistică. Cântăreața Sophie Xeon a murit la 34 de ani

Publicat: 31 ian. 2021, 09:14 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Este doliu în lumea artistică. Celebra cântăreață Sophie Xeon s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani. Aceasta a avut parte de un accident teribil în casa din Atena, acolo unde locuia.

Sophie Xeon, cea care a colaborat cu Madonna și Lady Gaga, s-a stins brutal din viață la vârsta de 34 de ani, în urma unui accident teribil care a avut loc chiar în locuința ei din Atena. Sophie Xeon a încercat ”să se urce și să privească Luna plină în Grecia”, potrivit Cancan, iar aceasta a murit în jurul orei 4 dimineața. Ludovica Ludinatrice, care este agenta cântăreței, a transmis un mesaj după moartea artistei, care a fost o activistă energică în favoarea persoanelor transgen.

“Cu profundă tristețe, vă informez că muzicianul și producătorul SOPHIE s-a stins din viață în această dimineață, în jurul orei 04:00, în Atena, unde locuia, în urma unui accident produs brusc. (…). Loială laturii sale spirituale, ea s-a urcat ca să privească Luna plină, a alunecat din greșeală și a căzut. Ea va fi mereu aici, alături de noi. Familia le mulțumește tuturor pentru dragoste și sprijin și solicită intimitate în acest moment devastator”, se arată în documentul postat pe Twitter.

Cântăreața Sophie Xeon a murit. Ce a transmis pe internet agenta sa, Ludovica

Sophie a colaborat cu foarte multe persoane celebre, precum Madonna, Lady Gaga, Diplo, Vince Staples, Charli XCX. La doar câteva ore de la producerea tragediei, Ludovica i-a adus un omagiu.

“Dragă Sophie, a fost o plăcere să te sprijin în tot acest timp, tu m-ai învățat că este bine să plângi și trebuie să luptăm pentru a fi noi înșine. Tu ai fost nu doar unul dintre cei mai incredibili muzicieni pe care i-am cunoscut vreodată și un pionier, ci și un ICON al eliberării. O prietenă prețioasă. Toate planurile grozave pe care le-am construit împreună m-au făcut să mă simt cu adevărat «în viață» (așa cum spunea una dintre noile tale melodii…), ești încă în viață aici,  cu mesajul și muzica ta. Îți mulțumesc. Odihnește-te în pace”, a scris tânăra pe contul său de Instagram.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 31 ian. 2021, 09:14 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă