Doliu în lumea artistică. A murit Paul Matters, fostul basist de la AC/DC

Publicat: 16 Oct. 2020, 12:16 Arhiva

Este doliu în lumea artistică, după ce Paul Matters, fostul basist de la AC/DC, s-a stins din viață.

Anunțul trist a fost făcut chiar de către un prieten apropiat de-ai săi, și anume Rod Wescombe, pe rețelele de socializare. Persoana apropiată lui Paul Matters a mărturisit faptul că ultimii ani din viața fostului basist de la AC/DC nu au fost tocmai ușori, iar rock’n’rollul nu prea i-a mai priit.

Potrivit Dailymail, Paul Matters s-a alăturat legendarei trupe AC/DC în anul 1975, când Larry Van Kriedt a fost înlocuit. Dar nu a avut o ”viață îndelungată” alături de colegii săi de trupă, deoarece câteva săptămâni mai târziu a fost concediat de către Bon Scott. Atunci, el a renunțat la muzică. După ce s-a despărțit de trupă, el și prietenul lui bun au cântat în trupa Miss Australia Band, la un eveniment pe feribot.

”Sunt şocat şi trist în urma veştii morţii lui Paul Matters. L-am cunoscut pe Paul în 1973, când cânta la bas în <>, la un concert din Hamilton, Newcastle. (…) Când locuiam în Toronto, venea la mine la ore târzii, să petrecem. Îi plăcea mult să petreacă”, a spus prietenul lui pe Facebook.

Mesajul prietenului său pe Facebook

Shocked and sad to hear of the passing of Paul Matters.I first met Paul in 1973 when he was playing bass in "Armageddon…

Publicată de Rod Wescombe pe Miercuri, 14 octombrie 2020

Actrița Margaret Nolan a murit

Actrița Margaret Nolan, cea care a jucat în pelicula ”Goldfinder” din seria ”James Bond” s-a stins din viață. Actrița Margaret Nolan a murit la vârsta de 76 de ani. Decesul a fost anunțat chiar de regizorul Edgar Wright, în cursul zilei de duminică seara. Cei doi au lucrat împreună pentru pelicula ”Last Night in Soho”, arată CNN.

Margaret Nolan a mai deținut și un rol important într-un film din anul 1964, și anume ”A Hard Day’s Night”, un film care își îndreaptă viziunea spre trupa The Beatles. Britanica, care a crescut și s-a născut în Somerset, Anglia, a început să aibă parte de faimă din momentul în care a pozat ca model. Apoi, cariera de actriță a urmat-o, apărând în zeci de filme și programe de televiziune în cei 60 de ani în care a activat în domeniu. Până în prezent nu se știe cauza morții actriței.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 16 Oct. 2020, 12:16 Arhiva
Pe aceeași temă