Doliu în lumea artistică. A murit Johnny Pacheco, unul dintre părinţii muzicii salsa

Publicat: 16 Feb. 2021, 13:55 Arhiva

Este doliu în lumea artistică, după ce unul dintre părinții muzicii salsa, Johnny Pacheco, s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Bărbatul a fost internat în spital în urmă cu câteva zile.

Johnny Pacheco, cel care este considerat unul dintre părinții muzicii salsa, a murit la vârsta de 85 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de către membrii familiei sale. Artistul se afla internat în spital de urgență pentru pneumonie. Nu se știe dacă bărbatul a luat sau nu noul coronavirus.

”Cu imensă durere în suflet şi un mare gol în inimă, vă anunţ că maestrul Johnny Pacheco a murit astăzi în pace. Multe mulţumiri pentru rugăciunile voastre şi pentru toată dragostea pe care i-aţi acordat-o mereu”, a declarat soţia sa, Cuqui Pacheco, într-un comunicat.

Artistul se născuse în Republica Dominicană în anul 1935. Bărbatul a fost muzician, compozitor şi producător și, de asemenea, a fondat casa de discuri Fania Records şi grupul Fania All-Stars, arată Cancan.

Iată cele mai bune hituri ale artistului Johnny Pacheco

Taragotistul Luca Novac a murit la 79 de ani

Taragotistul Luca Novac s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani ieri dimineață, 15 februarie 2021, în locuința sa din Timișoara. Taragotistul Luca Novac era foarte bolnav, iar chiar dacă doctorii au încercat să îl salveze, din păcate inima artistului a cedat. Bărbatul din Caraș-Severin era talentat de mic, căci a cântat la fluier, caval, ocarină, cimpoi, saxofon și clarinet, dar taragotul a fost marea dragoste a vieții sale. În 1964 a devenit solist instrumentist al Orchestrei Populare de Stat „Lazăr Cernescu” din Caransebeș.

Sursă foto: pixabay

Publicat: 16 Feb. 2021, 13:55 Arhiva
Pe aceeași temă