Doliu. A murit Vlad Ciobanu, actor cunoscut în Basarabia. Bărbatul a fost infectat cu noul coronavirus și suferea de leucemie acută

Publicat: 23 Nov. 2020, 09:47 Arhiva

Este doliu în lumea cinematografică. Actorul basarabean Vlad Ciobanu s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani.

Actorul din Basarabia, Vlad Ciobanu, s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Bărbatul suferea de leucemie acută și a fost internat în spital într-o stare foarte gravă, după ce s-a infectat și cu noul coronavirus, arată jurnal.md.

Actorul Vlad Ciobanu a fost internat în spital începând cu luna iulie a acestui an, în Iași. Bărbatul a fost diagnosticat cu leucemie acută. În urmă cu două săptămâni, fratele actorului anunța că starea sa de sănătate este una foarte gravă și că se află la Spitalul de Recuperare din Iași. Infectarea cu noul coronavirus ar fi venit, potrivit lui Vitalie Ciobanu, în urma slăbiciunii și vulnerabilității pe care organismul le are, după ce bărbatul a fost supus unor ședințe de chimioterapie.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost director general al Centrului Național de Educație prin Artă. A devenit cunoscut publicului după prestația sa în filmul „Luceafărul”, regizat de Emil Loteanu și turnat în 1987. Rolurile în care a mai excelat în scenă au fost Hamlet, Macbeth și Don Juan.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe din Serbia a murit de coronavirus

Patriarhul Irineu, care făcea parte din Biserica Ortodoxă Sârbe, s-a stins din viață, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Anunțul trist a fost făcut de președintele sârb Aleksandar Vucic în cursul acestei dimineți pe rețelele de socializare, arată Digi24.

Patriarhul Irineu al Serbiei a fost întotdeauna un conservator, având o influență politică destul de mare. Bărbatul în vârstă de 90 de ani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în data de 4 noiembrie. A fost internat într-un spital din Belgrad, iar medicii au încercat să îl stabilizeze. Înainte de a fi internat, Patriarhul Irineu ținuse o slujbă religioasă după moartea mitropolitului din Muntenegru, unde au luat parte foarte mulți oameni. Atunci, măsurile de igienă nu s-au respectat, credincioșii nepurtând mască de protecție, arată sursa citată.

Sursă foto: Facebook Ciobanu Vlad

Publicat: 23 Nov. 2020, 09:47 Arhiva
Pe aceeași temă