Doliu! A murit soția fostului președinte al Republicii Moldova

Publicat: 25 Dec. 2019, 08:41 News

Este doliu în Moldova! Fostul președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, varsă acum lacrimi grele.

Ieri, soția sa, Georgeta Snegur, s-a stins din viață, lăsându-l pe fostul președinte, Mircea Snegur, singur. Tristul anunț a fost făcut de deputații din Parlamentul Independenței, scrie Știri.md.

Ea a fost Prima Doamnă a Republicii Moldova în perioada 1990 – 1997. Cei doi au împreună doi copii, o fată și un băiat. Fiica, Natalia Gherman, este fosta ministră a Afacerilor Externe și Integrării Europene și viceprim-ministră a Republicii Moldova.

„La ceas de grea încercare, deputații din Parlamentul Independenței sunt alături de Mircea Snegur, primul Președinte al Republicii Moldova, Președinte de Onoare al Asociației Obștești „Parlamentul-90”, și exprimă sincere și profunde condoleanțe în legătură cu decesul soției sale Georgeta Snegur.

Soție grijulie și fidelă, mamă a doi copii de excepție, Doamna Georgeta Snegur a muncit toată viața în sfera ocrotirii sănătății, fiind de gardă și de prim ajutor la sănătatea a sute și mii de oameni simpli. Din păcate, o boală nemiloasă a răpit-o chiar pe Domnia sa de lângă cei apropiați”, se menționează în mesajul de condoleanțe.

Publicat: 25 Dec. 2019, 08:41 News
Pe aceeași temă