Doliu. A murit miliardarul Sheldon Adelson, mogulul cazinourilor

Publicat: 13 Jan. 2021, 08:38 Arhiva

Este doliu în lumea miliardarilor, după ce mogulul cazinourilor, Sheldon Adelson, s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani.

S-a mai stins din viață un om influent! Sheldon Adelson, cel care avea pe numele lui multe afaceri cu jocuri de noroc și hoteluri, a murit la vârsta de 87 de ani. Afacerile sale cu jocuri de noroc şi hoteluri l-au transformat într-un important broker de putere politică în SUA şi Israel. Bărbatul era fondatorul companiei de cazinouri Las Vegas Sands. Bărbatul de 87 de ani era cunoscut și pentru susținerea cauzelor conservatoare și ale Israelului. Bărbatul a fost susținător al lui Donald Trump și prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu.

Mogulul cazinourilor avea mai multe probleme de sănătate, iar decesul a fost cauzat de tratamentul pentru limfom non-Hodgkin, arată Mediafax.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit. Era infectat cu noul coornavirus

Tragedie în lumea teatrului românesc! Bogdan Stanoevici a murit! Actorul a fost internat la Spitalul ‘Sfântul Pantelimon’ din Capitală infectat cu SARS-CoV2, pe data de 16 decembrie. La două zile distanță, deja, era dus la Terapie Intensivă în stare gravă.

Bogdan Stanoevici a murit în dimineața trecută. El a fost supus recent şi unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total timp de 7 până la 15 zile. Practic, oxigenarea lui se făcea doar extracorporală. Plămânii actorului erau afectați aproape integral, iar medicii l-au operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii erau rezervați în privința sa.

Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, iar în prezent se afla internat la Institutul Inimii. Acolo viața fostului ministru era în mâinile echipei coordonate de prof. dr. Șerban Bubenek. Bogdan Stanoevici a fost intubat pe 16 decembrie, în stare gravă, iar după două zile a fost mutat pe secția ATI, unde s-ar fi ales și cu o infecție nosocomială

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 13 Jan. 2021, 08:38 Arhiva
Pe aceeași temă