Doinița Oancea: „Sunt prinsă între două lumi!”. Despre ce lumi vorbește actrița din „Fructul Oprit”

Publicat: 22 Oct. 2018, 14:45 Vedete

Citește interviul în EXCLUSIVITATE!

Doinița Oancea face parte din garda veche, cum se spune. A marcat, cumva, începutul telenovelelor românești, ca și gen. Ne aducem aminte de „Inimă de țigan”. De acolo a început totul, de acolo a început călătoria ei în această lume artistică pe care nu a plănuit-o, însă.

„Nu știam ce o să fac. Meseria asta m-a ales pe mine!”. Doinița Oancea provine dintr-o familie de romi, cu un background solid în zona artistică, însă până la momentul „Inimă de țigan” nu s-a gândit că va deveni actriță. Și, pentru că tot am discutat despre familie, Doinița ne-a povestit mult și bine despre familia ei numeroasă,
datorită căreia iat-o astăzi, un om complet, din toate punctele de vedere.

„Cumva, această legătură între membri familiei este un soi de tradiție care încă se păstrează în familiile de etnie romă. Am crescut în sânul unei familii mari, am crescut cu multă lume și multă căldură. Chiar și acum sunt foarte aproape de ai mei, am casa lipită de ei , ne vedem în fiecare zi!”, explică actrița.

„Sunt prinsă între două lumi!”

Multe valori a primit de la părinții ei, iar credința în Dumnezeu este una dintre ele. „Cred în Dumnezeu. Discut cu el în fiecare zi. I-am simțit de foarte multe ori prezența”, ne povestește Doinița Oancea. „Îi mulțumesc zilnic pentru sănătatea părinților mei și vreau să cred că toată lumea are părinți atât de minunați ca ai mei. Poate că în trecut nu înțelegeam de ce eu trebuie să stau în casă să învăț sau de ce, la 16 ani, nu aveam voie la dicotecă. Acum înțeleg tot și le mulțumesc!”, continuă actrița din „Fructul Oprit”.

Bruneta ne-a povestit despre businessul cu rochii de mireasă pe care îl deține, am discutat despre planurile de căsnicie pe care le are, dar și despre o altă mare dragoste – teatrul, pe care l-a descoperit acum, după 11 ani de activitate, și pe care îl vrea cât mai prezent în viața ei profesională.

Urmărește un interviu în care Doinița Oancea ne-a povestit de toate.

 

Publicat: 22 Oct. 2018, 14:45 Vedete
Pe aceeași temă