Doinița Oancea s-a despărțit de iubit? Actrița a transmis un mesaj trist

Publicat: 17 Oct. 2021, 19:37 Vedete

Doinița Oancea s-a despărțit de iubit? Fanii actriței și-au pus întrebarea asta după ce a publicat un mesaj care lasă multe semne de întrebare. 

Doinița Oancea este una dintre cele mai cunoscute actrițe din noua generație. Deşi pe plan profesional lucrurile merg exact aşa cum şi-a dorit, se pare că în plan sentimental bruneta se confruntă din nou cu probleme.

Vedeta şi-a luat fanii prin surprindere cu ultimul mesaj publicat pe pagina sa de Instagram.

Doinița Oancea s-a despărțit de iubit?

Doinița a mai trecut printr-o despărţire după o relaţie care a durat aproape 6 ani. Părea că şi-a găsit fericirea după acest moment în braţele altui bărbat. În luna iulie a acestui an, actrița s-a afișat alături de un nou partener.

Am fost întotdeauna discretă în ceea ce privește partea personală. Au fost cazuri în care oamenii au știut după câțiva ani că eu eram implicată într-o relație cu cineva. Nu consider că am ceva de împărtășit în acest moment. Ceea ce trăiesc, trăiesc pentru mine și vedem mai departe. Fericită și împlinită trebuie să fii tu cu tine.

Nu știu ce se întâmplă pe partea sentimentală. Fericirea mea nu are legătură cu prezența unui bărbat în viața mea. Eu ar trebui să fiu fericită cu cine sunt eu ca om, cu faptul că sunt sănătoasă și că am părinții sănătoși, că pot să muncesc.
Ah, OK, pot să fiu fericită dacă am un pachet complet, inclusiv un om pe care-l iubesc și care să mă iubească și astfel să fiu fericită cu totul, dar nu singurul motiv să fie acesta”, a dezvăluit Doinița Oancea.

 

 

Publicat: 17 Oct. 2021, 19:37 Vedete
Pe aceeași temă