Doi medici celebri și-au bătut un vecin mai ceva ca interlopii! De la ce a pornit conflictul

Publicat: 25 mai 2022, 10:22 Autor: Maria Apostol General

Protagoniștii acestei scene halucinante au fost doctorul ortoped Tarek Nazer și nutriționistul Wasim Nazer. Cei doi și-au ieșit din fire din cauza unui vecin care a îndrăznit să le reproșeze că și-au parcat mașina neregulamentar. 

CANCAN.RO a intrat în posesia imaginilor, care-i plasează pe cei care vor să „reinventeze” medicina într-o poziție de bătăuși de colț de stradă.

În timpul programului, în fața Clinicii Masaya din zona Chibrit, cei doi medici au fost enervați de un vecin care le-a devenit și victimă. Individul, al cărui imobil se află în proximitatea clinicii pe care aceștia o dețin, a plătit scump după ce le-a reproșat că și-au parcat mașina în fața imobilului său. Fapt ce i-a îngreunat accesul pe proprietate.

A urmat o ploaie de pumni și picioare, din care victima a scăpat după ce în peisaj a apărut o asistentă medicală! Femeia lucra în clinica celor doi medici bătăuși. Cum era de așteptat, după ce a reușit să se ridice, bărbatul a sunat imediat la Poliție. Ce a urmat puteți citi AICI.

Cine sunt Tarek și Wasim Nazer

Povestea lui Tarek Nazer a început în Alep, Siria, unde s-a născut. Dar se leagă în mare parte de România, devenită a doua sa țară. A ajuns aici când avea cinci ani, împreună cu familia. Întrucât tatăl său avea afaceri în România. A rămas, a urmat școala și Facultatea de Medicină, spune el că motivat de dorința familiei sale de a deveni un om care îi ajută, tratează și îi salvează pe oameni… Asta când nu îi bate!

Tot acesta susține că de mic a crescut cu ideea de a fi medic. Până prin clasa a 11-a, când a fost fascinat de zona de IT. A avut de ales între IT și medicină, doar că la acea vreme, perspectivele în IT nu păreau deosebite.

Dacă fratele său, Wasim, și-a dezvoltat cariera ca nutriționist, Tarek a ales medicina generală. După ce a început cursurile, s-a orientat către chirugie. Un loc, spunea el, unde „îți poți arăta și talentul, să faci diferit față de ceilalți, în loc de a prescrie un medicament și să aștepți să își facă efectul”.

Publicat: 25 mai 2022, 10:22 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă