Doi ani de la #Colectiv! Supravietuitoarea Livia Lupu: „Parca a fost ieri. Imi visez prietenii ca ard”

Publicat: 29 Oct. 2017, 13:16 Life
Doi ani de la #Colectiv! Supravietuitoarea Livia Lupu: „Parca a fost ieri. Imi visez prietenii ca ard”

Doi ani de la #Colectiv! Supravietuitoarea Livia LupuDoi ani de la #Colectiv! In anul 2015, in noapte de 30 octombrie, clubul Colectiv era mistuit de un incendiu. S-a intamplat intr-o seara de concert. Locatia era plina pana la refuz, avand 300 de clienti. In incendiul care a izbucnit din cauza unor artificii, 64 de persoane au murit. Alte 146 de persoane au fost ranite.

Doi ani de la #Colectiv! Chiar daca se spune ca timpul vindeca ranile, nu este valabil si in cazul supravietuitorilor. Multi dintre ei se lupta in continuare cu ranile lor sau cu cosmarurile care nu le dau pace.

„Au trecut foarte repede aceşti doi ani. Încerc să fie ca înainte, dacă nu m-ar durea… te ţine pielea. Când e mai urât afară, se strânge pielea. Dar e mai greu că îţi lipsesc, că nu îţi vezi prietenii, decât durerea ta. Am pierdut 10 prieteni, incluzând trupa. Timpul le rezolvă pe toate, dar doi ani e puţin. Parcă-i ieri. Câteodată te simţi normal. Eu nu am visat niciodată că ard, dar îmi visez prietenii, am coşmaruri, eu neavând coşmaruri înainte. Plâng şi acum. Plângi când îţi aduci aminte, plângi pentru că îţi este greu. Am plâns şi în spital, la un moment credeam că nu o să mai am lacrimi. Plângeai de durere, plângeai de durerea altora, de mila asistentelor, de a ta. Unii nu ies din casă deloc, decât la tratament”, povesteşte Livia Lupu, unul dintre supravieţuitorii incendiului.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Oct. 2017, 13:16 Life
Pe aceeași temă