Doctorul japonez de 105 ani iti da sfaturi pentru o viata fericita: „Incetati cu dietele si somnul mereu!”

Publicat: 08 Jan. 2018, 16:21 Life

Doctorul japonez de 105 ani iti da sfaturi pentru o viata fericita. Shigeaki Hinohara a trait fericit pana la adanci batraneti! Acesta a lasat in urma sa regulile dupa care s-a ghidat toata viata. Daca vrei sa traiesti mult, trebuie sa asculti de el.

Doctorul japonez de 105 ani, Shigeaki Hinohara, a murit la aceasta varsta. Se numara printre putinii oameni longevivi care au fost fericiti pana in ultima zi. „Ne amintim cu toţii cum era în copilărie când ne jucam şi uitam de multe ori să mâncăm sau să dormim.

Eu cred că putem păstra această atitudine şi în viaţa de adulţi. Cel mai bun lucru este să nu ne obosim corpul cu prea multe reguli, cum ar fi ora pentru prânz şi cină“, spunea medicul.

Doctorul japonez de 105 ani iti da sfaturi pentru o viata fericita

Doctorul japonez de 105 ani iti da sfaturi pentru o viata fericita1. Bucurati-va!

Aduce mai mult folos decat orice alt lucru material. „Omul primeste energie nu din mancare sau somn, ci din starea de bine. Tineti minte cand, in copilarie, erati veseli, uitati de mancare si nu aveati nevoie de somn? La adulti este acelasi lucru. Nu trebuie sa va epuizati organismul cu un regim alimentar sau de somn, strict”.

2. Alimentatie corecta

Doctorul japonez de 105 ani servea, la dejun, o ceasca de cafea, lapte sau suc de portocale cu ulei de masline. Poti sari peste masa de pranz sau poti gusta putin din ceva sanatos. Daca aveti o ocupatie, puteti sari peste masa. La cina mancati legume sau peste cu orez. Limitati consumul de carne. 100 g de carne de doua ori pe saptamana sunt suficiente.

3. Doctorul japonez de 105 ani: Planificati!

Adaugati in agenda voastra planuri pentru viitor. Gandurile se materializeaza cand va ganditi la viitor. Nu va ganditi la trecut, va veti intrista.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Jan. 2018, 16:21 Life
Pe aceeași temă