Doar in China vezi asa ceva! Au construit o noua linie de cale ferata in 9 ORE! Imaginile VIDEO sunt incredibile

Publicat: 23 ian. 2018, 10:53 Autor: madalina m. Life

Un filmulet a reusit sa ii impresioneze recent pe internauti, dupa ce toata lumea a observat cum lucreaza mai multi muncitori din China.

In doar 9 ore, o echipa de muncitori a putut sa duca cu bine la capat o misiune care parea imposibila, la inceput. Acestia au avut de terminat o lucrare, care in alte tari cu siguranta ar fi durat cateva luni.

Lucrarea pentru o noua cale ferata a inceput pe 19 ianuarie, iar pana la primele ore ale zilei de 20 ianuarie, totul era pus la punct si gata de dat inspre folosinta.

Au construit o noua linie de cale ferata in 9 ore

Pentru noua cale ferata din provincia Fujian, in China, au muncit cot la cot 1500 de oameni. Cum au decurs lucrarile s-a putut observa intr-un filmulet impresionant, publicat recent pe retelele sociale.

Imaginile cu muncitorii din China au devenit virale la scurt timp dupa ce au fost publicate, spre uimirea internautilor. Oamenii au fost filmati cu ajutorul unei drone, astfel ca s-a putut observa si cat de eficienti sunt, odata ce videoclipul e dat pe repede-inainte.

Mai mult, cei care au lucrat din greu au avut o misiune destul de grea, pentru ca trebuiau sa conecteze si trei cai ferate majore. Acestia au facut legatura intre calea ferata Ganlong, Ganruilong si Nanlong.

Cei 1500 de lucratori din China au dat dovada de cat de eficienti sunt si au instalat si semnalele luminoase, necesare unei bune desfasurari a traficului feroviar. Mai mult, ei au montat si un echipament de monitorizare a traficului.

Totusi, desi lucrarea a fost gata intr-un timp record de doar 9 ore, statia Nanlong inca trebuie finalizata, iar termenul limita a fost stabilit pentru sfarsitul lui 2018.

Asta deoarece respectivul nod feroviar din China va fi cel care va face legatura intre sud-estul si centrul acestei tari, intregul traseu avand aproximativ 246 de kilometri.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 23 ian. 2018, 10:53 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă