”Doamna Smith” a prins gustul adrenalinei după o vizită la coafor! Îmbrăcată la patru ace și cu un nou look, Andreea Marin s-a aventurat într-o cursă ilegală pe mijlocul străzii!

Publicat: 14 oct. 2020, 22:35 Autor: ileana.ghinea Vedete

În ciuda faptului că nu mai are chiar 20 de ani, Andreea Marin a fentat frumos trecerea timpului. Poate ceva mai rubensiană decât ni se arăta acum ceva ani în studioul Surprizelor, firesc de altfel, bruneta continuă să abordeze eleganța și discreția în viața ei.

Zilele trecute, Andreea Marin a fost surprinsă de paparazzi CIAO.RO în timp ce ieșea de la coafor. Cu un nou look și îmbrăcată la patru ace, vedeta TVR a fost prinsă pe picior greșit chiar în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

Cu siguranță, la cum o cunoaștem pe Andreea, astfel de situații sunt excepții, iar la ce program încărcat are în ultima perioadă, de când a revenit în TVR, este de înțeles graba ei.

Ne-a atras atenția și noul ei look, o ținuta all black, smart casual, care-i venea mănușă + noua tunsoare care o întinerește foarte mult. Cu alte cuvinte, Andreea e pe val!

„Nu există nu se poate! E vorba tatălui meu, care a devenit motto-ul vieții mele apoi și care devine acum titlul emisiunii mele.”

Acum… dacă stăm să ne gândim mai bine, nu cumva și această stare de bine pe care o afișează Andreea Marin în ultima vreme are de-a face cu noul proiect pe care îl dezvoltă la ea „acasă”, televiziunea română?

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă!”, spune Andreea Marin. „Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la Informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.

M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a mai declarat Andreea Marin.

Din 12 octombrie, fosta Zână a Surprizelor a revenit la TVR 2 cu o emisiune care o poziționează față în față cu oamenii adevărați.

Publicat: 14 oct. 2020, 22:35 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă