DJ-ii români Robert Georgescu și White, premiați cu 10.000 de euro direct de celebrul DJ Tiesto

Publicat: 13 mai 2022, 17:19 Autor: ileana.ghinea News
DJ-ii români Robert Georgescu și White, premiați cu 10.000 de euro direct de celebrul DJ Tiesto

Robert Georgescu și White, doi DJ-i cunoscuți în România, au câștigat marele premiu oferit de DJ Tiesto, Musical Freedom, SPINNIN’ Records, Atlantic Records și Beatport. Cei doi artiști din România s-au înscris în concurs alături de alți 1918 concurenți, iar DJ-ul numărul 1 în toată lumea i-a remarcat și premiat pentru talentul lor.

Ca să se înscrie în concurs, concurenții au avut de realizat un remix al piesei The Motto, cântată de către Tiesto și Ava Max, iar Robert Georgescu și White, cunoscuți pentru melodii precum „Dacă îl vedeți”, „Te-aș fi iubit”, „Habanera”, sau „Ilasemano”, au excelat la capitolul producție.

DJ-ii români, Robert Georgescu și White, premiați cu 10.000 de euro direct de celebrul DJ Tiesto

„Vă mulțumim mult! Ne sărbătorim victoria în studio. Acesta este stilul nostru. Bucuria de a câțtiga ne crește motivațiași ne oferă noi oportunități, pentru ca oamenii să se bucure de muzica noastră.”, au declarat Robert Georgescu și White pentru Beatport.

Cei doi câștigători au primit un premiu în valoare de 10.000 de euro, care a constat într-o serie de echipamente profesionale pentru studio, de ultimă generație, dar și de un contract cu casa de discuri Atlantic Records. De asemenea, cei doi au avut onoarea de a fi promovați chiar de către Tiesto, pe canalele lui oficiale, unde are peste 6 milioane de urmăritori.

DJ Tiesto (53 de ani), considerat a fi cel mai important DJ al lumii, la acest moment, s-a născut în Breda, North Brabant, Olanda pe 17 ianuarie 1969. A devenit DJ pentru că-i place să împărtașească muzică cu ceilalți oameni.

„Când eram mai tânăr, ascultam la radio un show care se numea Soul Show și programul radio mixat de Ben Liebrand; el putea să remixeze, să vină cu o serie de bucăți din alte piese și atunci mi-a venit ideea: „Vreau să fac asta!”. Producțiile au apărut ceva mai târziu, prin anul 1995. Mi-am dorit mult să produc muzică și să o pot include în seturile mele, pentru că asta înseamnă mai multă intensitate, în tot acest proces al mixatului. Mi-am cumpărat câteva sample-uri, câteva programe pe computer și m-am apucat de lucru. Toate aceste achiziții mi-au ușurat munca cu adevărat.”, povestea DJ-ul la un moment dat.

Publicat: 13 mai 2022, 17:19 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă