Divortul dintre Angelina si Brad Pitt a luat o turnura urata! Avocatii lui Brad au scos armele pe masa si o someaza pe Angelia sa faca asta. E vorba doar despre copii!

Publicat: 13 Jun. 2018, 09:31 Vedete

Desi pareau familia perfecta, acum a fost nevoie de o armata intreaga de avocati si un program aproape “militar” pentru a-si vizita copiii

Divortul dintre Angelina si Brad Pitt a luat o turnura urata. Desi inca divortul nu s-a pronuntat oficial din cate se pare deja s-au intampinat primele probleme. Asa cum era de asteptat pentru un cuplu atat de notoriu lucrurile nu decurg deloc perfect in separarea lor, o familie cu 6 copii.

Avocatii lui Brad Pitt au cerut ca ea sa fie somata sau chiar obligata sa-i ofere actorului mai mult acces la copii pe toata perioada negocierii divortului. Angelina are 43 de ani si vara asta filmeaza in Anglia pentru Maleficent 2 si toti copiii sunt alaturi de ea, iar Brad Pitt este in SUA. Un judecator insa a decis ca actrita trebuie sa ii permita tatalui sa-si vada copiii mai des pentru ca lipsa unei relatii cu tatal lor le-ar face rau chiar lor.

Maddox, 16 ani, Pax, 14 ani, Zahara, 13 ani, Shiloh, 12 ani, si gemenii Vivienne si Knox de 9 ani sunt cei 6 copii ai familiei si doar unul dintre ei, Maddox, fiind cel mai mare va avea dreptul legal sa aleaga singur cat timp vrea sa petreaca cu tatal lui, ceilalti copiii fiind subiectul negocierii dintre parti.

O alta cerita de-a lui Brad Pitt pe care judecatorii i-au impus-o Angelinei Jolie este ca ea sa le ia tuturor copiiilor cate un telefon mobil pe care tatal lor sa-i poata contacta ori de cate ori doreste fara ca ea sa le monitorizeze conversatiile.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Jun. 2018, 09:31 Vedete
Pe aceeași temă