Divorțul Andreei Bălan este oficial. George Burcea a confirmat: „Da, așa este”

Publicat: 20 Feb. 2020, 09:11 Vedete

De câteva zile se speculează că Andreea Bălan și George Burcea s-ar separa, dar care să fie, de fapt, adevărul?

Chiar și-așa, ei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, având o credibilitate foarte ridicată și fiind părinți model! Soțul artistei, totuși, a rupt tăcerea și a simțit că e momentul să spună adevărul.

Între timp, el a postat o imagine pe Instagram în care apare îmbrăcat la patru ace, ieșit dintr-o mașină, cu o servietă în mână. George Burcea lucrează la o nouă producție cinematografică: ”Da, asa este 😉🎬”, este mesajul scris în dreptul imaginii.

Dar oare un divorț se află ”în planul„ lor? Căci de pe rețelele de socializare, imaginile cu cei doi de pe contul Andreei Bălan aproape că nu mai ”există”. De asemenea, mesajul lui a continuat pe social media: ”Hellooo. Va rog sa va potoliti cu mesajele astea. Cand am facut campania impotriva violentei domestice de ce nu ati dat jdemii de comentarii? Doar barfa-i buna? De asta de aflam in punctul cel mai critic la nivel de educatie, dezvoltare etc…. Invatati sa apreciati alte lucruri mai bune pentru voi si pentru societate…nu rahaturi de presa si alte bazaconii. Cei care nu vor sa mai stea pe pagina mea…exista un buton de unfollow..apasati pe el, va rog. Cei care sunt interesati de ce fac eu pe partea profesionala sa ramana daca vor, iar daca nu vor, acelasi buton va sta la dispozitie. Multzamos🙏😘”.

View this post on Instagram

Da, asa este 😉🎬

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

Andreea Bălan și George Burcea divorțează? De ce George Burcea nu mai poartă verigheta

La o emisiune de televiziune, George Burcea a susținut că nu există nicio problemă în familia sa, ba chiar sarcinile sunt împărțite așa cum își doresc și cum este mai bine pentru familia lor. A răspuns totuși la o întrebare arzătoare – de ce oare George Burcea nu mai poartă verigheta?

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul…

Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile. Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă. Verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea”, a spus George Burcea, scrie Cancan.

Publicat: 20 Feb. 2020, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă