Divorț la Casa Regală? Ce se întâmplă cu mariajul lui Meghan Markle cu Prințul Harry

Publicat: 07 Jan. 2020, 10:43 Vedete

Bat clopotele…de divorț? Mai multe publicații au scris despre ”starea” relației lui Meghan Markle cu Prințul Harry. Ce se întâmplă cu cei doi?

Este sau nu divorț la Casa Regală? Mai multe publicații externe au tot notat că Meghan Markle și Prințul Harry și-ar spune ”adio”. Dar care să fie, oare, adevărul?

În prezent, Ducele și Ducesa de Sussex se află în Canada. Încă din luna noiembrie a anului trecut, cuplul regal se află departe de Familia Regală, dar plecarea lor ”nu i-ar fi apropiat”, potrivit publicațiilor externe.

Regina Elizabeta a II-a i-ar fi forțat pe Meghan Markle și pe Prințul Harry să semneze un contract prenupțial înainte de nunta regală, ca să se asigure că totul va fi așa cum și-a dorit, în cazul în care mariajul nu ar fi mers. La semnarea contractului a fost prezentă cel mai bine plătit avocat din Anglia, Fiona Shackleton.

Meghan Markle și Prințul Harry s-ar fi despărțit încă de anul trecut

O altă publicație, New Idea, susține că cuplul Harry – Meghan s-ar fi separat deja încă din luna octombrie a anului trecut.

Psihologul Prințesei Diana, Simone Simmons, a mărturisit recent că Megha Markle nu ar fi persoana ideală pentru Prințul Harry. Nu vrea să-l vadă pe prinț suferind, însă consideră că durata mariajului lor va fi de maximum trei ani, scrie ibtimes.com.

Pe de altă parte, nu există o certitudine că cei doi s-ar potrivi sau nu. Și, evident, nu există o dovadă că Meghan Markle și Prințul Harry s-ar fi despărțit. Cei doi au făcut Revelionul împreună în Canada, alături de niște prieteni.

Publicat: 07 Jan. 2020, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă