Divorț în lumea muzicii populare! O celebră artistă s-a despărţit de bărbatul cu care a avut o relaţie de 7 ani: „A ajuns să-mi spună că mă face el să nu mai cânt”

Publicat: 22 feb. 2024, 15:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete

O artistă iubită din România a divorțat de bărbatul cu care a avut o relaţie timp de 7 ani. Cântăreaţa povesteşte că mariajul lor s-a destrămat din cauza faptului că fostul soţ nu îşi dorea ca ea să îşi continue cariera. 

Carmen Macovei este o artistă de muzică folclorică din zona Moldovei, foarte apreciată de public. Vedeta a povestit în cadrul unui interviu că a făcut multe sacrificii de-a lungul timpului pentru cariera sa, însă de departe cel mai dureros moment a fost acela în care s-a despărţit de fostul soţ. Acesta mărturiseşte că bărbatul nu a susţinut-o, ba din contră îşi dorea ca ea să dispară din lumina reflectoarelor.

Divorț în lumea muzicii populare

După șapte ani de mariaj cei doi au luat-o pe drumuri separate şi asta pentru că bărbatul începuse să fie invidios pe succesul lui Carmen. Deşi la început era cunoscută doar la nivel local, artista a reuşit sub îndrumarea regretatul profesor și compozitor Titel Popovici să scoată la doar 24 de ani primul său album.

Viața profesională a folcloristei înflorea, însă după o bună perioadă şi-a dat seama că relaţia pe care a avut-o cu un instrumentist o ţinea pe loc. După șapte ani de relație, a realizat că visul ei este umbrit chiar de omul cu care își împărțea viața.

„Surpriza vieții a venit când m-am căsătorit, iar fostul soț, instrumentist fiind, încerca prin diferite moduri să-mi perturbe participarea la activitățile muzicale. A ajuns să-mi spună că mă face el să nu mai cânt. Bineînțeles că o astfel de relație nu a rezistat. După șapte ani nu tocmai fericiți am pus punct căsniciei. Bunul Dumnezeu, Sfânta Fecioară Maria și duhovnicul meu, părintele Dan Damaschin (fondatorul asociației Glasul vieții) mi-au fost alături. M-au îndrumat și am depășit acea perioadă. Apoi, lucrurile s-au aranjat de la sine, continuând să cânt cu drag. Din acest motiv vine și bucuria asta imensă pentru că am scos la capăt un nou album. Să știți că atunci când o realizare se înfăptuiește trecând de obstacole și greutăți, omul devine mai puternic. Rodul muncii umple sufletul”, a mărturisit Carmen Macovei.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 22 feb. 2024, 15:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×