„Dincolo de ceea ce știm” față în fața cu Profesorul Universitar Doctor Dumitru Constantin Dulcan, la Metropola TV

Publicat: 03 Sep. 2021, 20:27 General
„Dincolo de ceea ce știm” față în fața cu Profesorul Universitar Doctor Dumitru Constantin Dulcan, la Metropola TV

Luni, 6 septembrie 2021, începând cu ora 16.00, vedeta Metropola TV Oana Maria Constantin în are invitat pe Profesorul Universitar Doctor Dumitru Constantin Dulcan.

Alături de domnia sa, psihoterapeutul Geanina Nicolae, iar ca temă principală abordată va fi „regresia”.

„Sunt boli, fobii, obsesii care iată, dacă ne folosim de această tehnica a regresiei transpersonale, putem ajunge la un alt reper biologic și temporal și astfel găsim evenimente care au o relație de la cauză la efect și au legătură cu suferința actuală!”, explică, printre altele Profesorul Universitar Doctor Dumitru Constantin Dulcan, la Metropola TV.

„Cineva a avut neoplasm de colon, în regresie, el a vorbit de un timp din epoca romană în care se vedea ca soldat, cineva îl rănește în zona respectivă și își pierde viața. Ei bine, prin continuitate, în memoria ancestrală a corpului a cauzat din nou această suferință. Care este avantajul acestei regresii față de terapia de care dispunem la ora actuală, o intervenție chirugicală, avantajul este acela că uneori, în ciuda faptului că se recurge la o intervenție chirurgicală, ea poate să recidiveze, ori, în momentul în care noi, ajungem ca memoria acestei suferințe ancestrale să fie adusă în memoria acestei conștiințe, uneori este suficient de o singură ședință ca acest lucru sa nu se mai repete, ca boala să nu mai recidiveze!”, continuă profesorul Dulcan.

„Tehnica terapiei regresive ne ajută foarte mult să ne schimbăm perspectiva, în orice tip de intervenție schimbarea de perspectivă este fantastică, trauma în sine, șocul în sine înseamnă blocaj!”, completează psihoterapeutul Geanina Nicolae.

Emisiunea „Dincolo de ceea ce știm” prezintă aspecte din viața de zi cu zi, mai puțin știute, dar care sunt cu siguranță simțite. „Dincolo de ceea ce stim”, este ceea ce simtim, de luni – vineri: 16:00 – 17:00.

 

Publicat: 03 Sep. 2021, 20:27 General
Pe aceeași temă