Din milionar a ajuns… piețar! Fostul președinte de la Dinamo își cheltuie ”mărunțișul” pe zarzavaturi

Publicat: 25 Mar. 2020, 20:19 News

De când a rămas ”șomer”, fostul președinte al clubului Dinamo și-a deprins tabieturi de pensionar, iar mersul la piață a devenit sportul lui favorit. Dinu Vamă nu mai e deloc ceea ce a fost. Te uiți la el și nu-l recunoști! 

Traseul managerial a lui Dinu Gheorghe, cunoscut drept Dinu ”Vamă”, a fost unul destul de aglomerat în ultimii ani, fiind un răsfățat al sorții, dacă ne gândim câți bani câștiga de pe urma funcțiilor, a bonusurilor de performanță, dar și a colaborărilor cu diverse televiziuni sportive. De exemplu, erau perioade când acesta câștiga câte 10.000 de euro pe lună, iar primele ajungeau și la 400.000 de euro pe an.

Ultima perioadă nu a mai fost atât de prolifică pentru el, devenind, cu alte cuvinte, șomer. Acest motiv a stat și la baza deciziei de a-și vinde vila de 5 milioane de euro.

Ei bine, și acum când a dat de foarte mult timp liber și a rămas și cu puțini bani, domnul Dinu Vamă și-a găsit un alt ”sport” preferat: mersul la cumpărături!

Paparazzii CIAO.RO l-au surprins în zona Pieței Floreasca, pe unde a dat o tură, terminând în final cu o serie de cumpărături la un supermarket, iar fostul milionar părea să fie doar o umbră a ceea ce a fost cândva.

A renunțar inclusiv la hainele elegante care l-au consacrat și l-au făcut apreciat de fiecare dată când apărea în public. Acum purta o simplă pereche de blugi și o geacă de fâș.

Și-a vândut casa de 5 milioane de euro

Dinu Vamă a cam dat de probleme cu banii de când a rămas fără slujbă, astfel că a fost nevoit să-și soată la vânare vila din Primăverii, așa cum a anunțat telekomsport.ro.

Casa e una impunătoare și e cotată la 5 milioane de euro, așa cum apare pe imobiliare.ro, acolo unde se oferă și detalii: 10 camere, bucătărie, șapte băi, două terase, două garaje, pivniță cu ușă blindată pretabilă a fi transformată în cameră de panică. „Conacul” din apropierea parcului Herăstrău se vinde cu mobilier de lux și e supravegheat video. „Viitorul proprietar se va bucura de o casă inteligentă, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea tuturor sistemelor atât din interiorul cât și din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă și este menită să asigure confortul proprietarilor. Printre facilitățile oferite enumerăm alarma, supraveghere video, rulouri acționate electric, sistem audio etc”, se arată în anunț.

Plus un aspect important: E disponibilă imediat, semn că Dinu Gheorghe făcuse planurile de vânzare de ceva timp, dar și că are nevoie de „lichidități”.

Publicat: 25 Mar. 2020, 20:19 News
Pe aceeași temă