Din ce câștigă Andreea Bălan sume mari de bani, pe lângă muzică: „Nu este o glumă. Am doi copii de crescut singură”

Publicat: 06 iul. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Din ce câștigă Andreea Bălan sume mari de bani, pe lângă muzică. Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute și bine cotate artiste de la noi din țară, având o carieră în industria muzicală de peste 20 de ani. În plan personal, jurata de la „Te cunosc de undeva!’ este divorțată de actorul George Burcea, iar fiicele lor, Ella și Clara, au rămas în grija mamei. Având în vedere postura de mamă singură, Andreea Bălan a recunoscut că este chibzuită cu banii și a dezvăluit principalele ei surse de venit. Iată despre ce este vorba!

Din ce câștigă Andreea Bălan sume mari de bani, pe lângă muzică. Andreea Bălan și-a făcut debutul în industria muzicală debutat în televiziune în anul 1994, în cadrul programului „Ba Da, Ba Nu,’ urmând ca doi ani mai târziu să-și lanseze primul album, Amețiți de fum. În perioada 1998 și 2001, artista a fost membră în trupa Andrè, alături Andreea Antonescu. Deși au trecut mai bine de 20 de ani de când s-a lansat în muzică, Andreea Bălan se bucură de un succes imens, însă a recunoscut că percepe un tarif mai mic față de alți artiști de la noi din țară.

Pe lângă concertele și spectacolele pe care le susține, Andreea Bălan este jurată în emisiunea „Te cunoscu de undeva’, de la Antena 1. În anii trecuți, s-a speculat că artista ar primi, pentru o singură ediție, suma de 2000 de euro.

Din ce câștigă Andreea Bălan sume mari de bani, pe lângă muzică

Într-un interviu recent, Andreea Bălan a dezvăluit principalele ei surse de venit. Pe lângă concertele pe care le susține, artista încasează sume importante de bani și din televiziune sau contractele de publicitate. Deși duce o viață lipsită de griji, Andreea recunoaște că este chibzuită cu banii și se gândește la viitorul fiicelor sale, Ella și Clara, pe care le crește singură, după divorțul de George Burcea.

„Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din Youtube, din concerte, din publicitate și din televiziune’, a declarat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

„Iubirea nu are legătură cu căsătoria’

Andreea și George Burcea s-au despărțit în 2020, însă procesul de divorț s-a încheiat oficial în februarie 2022. Cei doi au format un cuplu timp de patru ani, iar separarea lor a avut loc la numai câteva luni de la nuntă. Cele două fiice ale acestora, Ella și Clara, au rămas în grija mamei după divorț. Inițial, Andreea Bălan și-a dorit custodie exclusivă a copiilor, însă instanța a refuzat-o.

După divorțul de tatăl fiicelor sale, Andreea afirmă că iubirea nu este condiționată de căsătorie și recunoaște că trăiește acest sentiment din plin. Nu demult, artista spune că este foarte atentă privind alegerile pe plan sentimental, mai ales că un potențial partener trebuie să fie un „exemplu’ pentru fiicele ei.

„Iubirea nu are legătură cu căsătoria. Poți să iubești oricând. Eu iubesc tot timpul, sunt într-o iubire profundă. Iubesc viața’, a mai spus cântăreața.

foto: social media

Publicat: 06 iul. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×