Dieta urmata de Meghan Markle desi este insarcinata in 6 luni! De ce sunt periculoase pentru bebelus obiceiurile alimentare ale Ducesei de Sussex

Publicat: 25 Jan. 2019, 12:16 News 3

Dieta urmata de Meghan Markle nu pare sa fie una recomandata femeilor insarcinate!

Sotia Printului Harry urmeaza sa devina mamica pentru prima oara, in vara acestui an. Insa, dieta urmata de Meghan Markle a starnit anumite controverse. Recent s-a aflat ca ducesa obisnuieste sa isi respecte regimul alimentar, desi nu e tocmai ceva recomandat pentru bebelusul pe care il are in burtica.

Dieta urmata de Meghan Markle, desi este insarcinata in 6 luni

Dieta urmata de Meghan Markle, in varsta de 37 de ani, e una pe baza de leguminoase si verdeturi, pentru ca ducesa nu a renuntat la obiceiurile ei culinare vegane. Insarcinata in 6 luni, Meghan a continuat sa se tina departe de carne, fiind si o aparatoare impatimita a drepturilor animalelor.

Totodata, in procesul de a deveni parinti, Ducesa l-a convins si pe sotul ei sa reduca treptat consumul de carne, si sa o inlocuiasca cu anumite legume si cereale, bogate in proteine si fibre. Chit ca e cosiderat un stil de viata sanatos, cel vegan nu e tocmai recomandat viitoarelor mamici.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Jan. 2019, 12:16 News 3
Pe aceeași temă