Dieta Rina: cum poti scapa de 10 kilograme in doar de 3 luni! Incearc-o si tu

Publicat: 04 Jul. 2017, 12:52 Retete & Diete
Dieta Rina: cum poti scapa de 10 kilograme in doar de 3 luni! Incearc-o si tu

Dieta Rina este una dintre cele mai populare diete din ultimul timp si promite sa te scape de aproximativ 10 kilograme in doar… 90 de zile. Dar pierderea kilgramelor in plus nu este singurul lucru pe care aceasta dieta il promite. Odata ce ai reusit sa o urmezi, se presupune ca te ajuta sa iti mentii greutatea ideala si sa iti schimbi metabolismul complet.

Cu alte cuvinte, Dieta Rina iti pune metabolismul la treaba, stimuleaza arderea caloriilor si promite sa iti ofere un tonus de invidiat. Desi pierderea a 10 kilograme in doar trei luni pare sa presupuna un regim extrem de drastic, trebuie sa stii ca Dieta Rina a fost aprobata de mai multi medici nutritionisti si cardiologi si este recomandata mai ales in cazul persoanelor care sufera de boli cardiovasculare, avand beneficii in reglarea presiunii sanguine.

Dieta de 90 de zile sau Dieta Rina este perfecta pentru persoanele care vor sa slabeasca usor intr-un mod sanatos. Acest regim nu numai ca te va ajuta sa pierzi in greutate, ci te va ajuta sa iti imbunatatesti rata metabolismului.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Jul. 2017, 12:52 Retete & Diete
Pe aceeași temă