Dieta pe care o visa orice mămică! Cum a slăbit Diana Dumitrescu 12 kilograme în două luni

Publicat: 20 nov. 2019, 08:07 Autor: ileana.ghinea Vedete

Diana Dumitrescu este proaspătă mămică și are o siluetă de nota 10. Sigur, vedeta recunoaște că mai are de „topit” câteva kilograme, dar nu transforma asta într-o dramă. Din cele 17 kilograme câștigate în timpul sarcinii, Diana Dumitrescu a reușit să scape de 12, iar metoda aleasă este una extrem de simplă.


„Am luat 17 kg în timpul sarcinii și mai am de dat vreo 5, ca să ajung la kilogramele pe care le aveam înainte să rămân însărcinată. Vreau să slăbesc mai mult, întrucât sarcina m-a prins puțin mai plinuță decât eram în mod obișnuit. Practic, mai am de dat vreo 8 kilograme jos„
, a declarat Diana Dumitrescu pentru Libertatea.

Cum a slăbit Diana Dumitrescu 12 kilograme în două luni?

Nefiind un fan declarat al dietelor și regimurilor de slăbit, fosta actriță de telenovele preferă să ardă caloriile la sală. Mănânc normal, nu pot să zic că mănânc exclusiv sănătos și, vai, numai salate și grătar. Nu! Mănânc și ciorbe, și sarmale, dar evit să mai mănânc seara foarte târziu. M-am reapucat de sală, nu intensiv, o iau încet’, a mai adăugat ea.

Sigur că pe lângă programul acesta lejer pe care și l-a impus singură, Diana Dumitrescu se „bazează” pe „armata” la care o supune micuțul Carol, băiețelul ei de 2 luni. „Cam asta e fata mea dupa o zi in care am cantat, m-am balansat, am facut ture prin casa, pe terasa, am leganat un baietel care nu am mai vrut sa doarma de la 4 dimineata. Ce a avut?! Cine stie?! Multa energie, cert este ca m-am intrebat cum poate un omulet atat de mic sa terorizeze o casa intreaga! Ei, iata! Facand greva somnului”, a povestit actrița pe contul de socializare.

Altfel, Diana Dumitrescu încearcă, printre picături, să se ocupe și de proiectele profesionale, pe lângă responsabilitățile de proaspătă mămică. “O să reiau spectacolele la Teatrul Excelsior, pe 28 noiembrie am prima reprezentație. Și o să mai lucrez în mediul online, am câteva contracte pe care le-am acceptat. Deocamdată nu mai vreau televiziune, să vedem”, conchide vedeta.

Publicat: 20 nov. 2019, 08:07 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă
×