Dieta lui Alex Velea. Cum își menține artistul pătrățelele?

Publicat: 10 Jul. 2018, 14:25 News 3

Care este secretul lui culinar?

Alex Velea este, de departe, unul dintre cei mai în formă artiști de la noi. Indiferent de gusturile în materie de bărbați sau look bărbătesc, despre Alex Velea se poate spune că-l interesează felul în care arată sau felul în care își îngrijește corpul.

Mulți au spus că s-a mutat în sala de forță, iar abdomenul lui pare să confirme cele spuse mai sus. Pe lângă asta, însă, Alex Velea este extem de atent cu felul în care se hrănește. Așa cum ia în serios activitatea de la sală, așa ia în serios și felul în care se alimentează.

Dieta lui Alex Velea. Cum își menține artistul pătrățelele?

„Vara nu-i ca iarna, de aceea și “obiceiurile culinare” se schimbă odată cu creșterea temperaturii. Consum ceva mai multe salate cu carne evident… nu mai mănânc aceeași cantitate de carbohidrați (orez sau ovăz). Ovăzul de dimineață l-am înlocuit cu omletă. În rest… muzică, dans, tatuaje și inghetata 🙂

Încerc să ajung măcar de 3 ori pe săptămână la antrenament (în sală), iar când nu am timp sau sunt plecat în țară la concerte fac clasicele flotări, abdomene și genoflexiuni care sunt ‘sfinte’. Motto: Nu postăm până nu ne pompăm!!!”, ne-a declarat Alex Velea.

Și, pentru că tot a venit vorba despre meniul de vară, hai să nu-l ratăm nici pe cel muzical. Împreună cu Antonia și Lino Gold, Alex Velea a lansat săptămâna trecută piesa „Sahara” care, în acest moment, este pe locul 3 în Trending Youtube. Hai să vedem clipul, zic!

Publicat: 10 Jul. 2018, 14:25 News 3
Pe aceeași temă