Nico și fiica ei, Alexandra, au rămas traumatizate de experiența Asia Express! ”Te trimite de la agonie la extaz”

Publicat: 18 Feb. 2020, 10:49 Vedete

Competiția Asia Express a început de trei zile, iar concurenții au ”intrat în pâine” încă din primele clipe de când au pășit pe ”Drumul Comorilor”.

Frumoasa prezentatoare TV Gina Pistol a avut grijă ca noii concurenți ai celui de-al treilea sezon să se distreze încă din primele minute de când au ajuns pe pământ asiatic.

Seara trecută, la XNS, artista Nico și fiica ei, Alexandra, au mărturisit că au fost foarte încântate că au participat la această emisiune, fiind o experiență unică în viață. Chiar dacă a fost o experiență frumoasă, a fost și dificilă, căci lipsa de odihnă și-a spus cuvântul.

”E o emisiune foarte tare, foarte, foarte tare, unde te trimite de la agonie la extaz”, a spus Nico în emisiune.

”Eu nu mai merg cu ea. (…) A trebuit să trag pentru amândouă. A fost prima experienţă pe care am avut-o alături de ea. Nu mă aşteptam. Dar oricum sunt mândră de ea. (…) Este oricum o femeie puternică”, a spus fiica ei.

”Am dezumflat-o definitiv pe ea. Că ea era genul ăla de haide, haide, haide şi mama stai că nu mai pot. Mergeam doi, trei paşi, alergam, pe urmă mai stăteam. Pentru ea nu a fost chiar un noroc ca să zic aşa. Toate probele alea te lasă pur şi simplu fără respiraţie. Nu ştii când să respiri, când să inspiri. (…) Eu am şi o fisură de menisc. Am şi spatele… m-au luat toate alea. Seara le simţeai”, a mai spus artista.

Publicat: 18 Feb. 2020, 10:49 Vedete
Pe aceeași temă