Dezvăluiri șocante! Cântăreața Rodica Mitran a rămas cu traume: imediat după ce a născut, iubitul i-a dus bebelușul la orfelinat

Publicat: 14 Jan. 2021, 10:06 Vedete

Cântăreața de muzică populară din zona Olteniei, Rodica Mitran, ascunde o adevărată dramă! Dezvăluirile făcute de artistă au șocat: când a născut, iubitul care era cu 20 de ani mai mare decânt artista, a luat bebelușul și l-a dus la orfelinat.

Chiar dacă pe plan profesional i-a mers foarte bine, în viața personală au stat altfel lucrurile. După ce a ales să plece de acasă, a întâlnit un bărbat despre care a crezut că îi va vindeca rănile, însă povestea de dragoste la care se aștepta nu s-a întâmplat. După o relație interzisă, dirijorul orchestrei a supus-o pe artistă la umilințe și traume. Ea era într-o relație cu un bărbat mai mare cu 20 de ani decât ea.

”Am crezut că am o relație frumoasă, era dirijorul orchestrei unde eu eram angajată. Eu veneam dintr-o familie abuzată și m-am agățat de acest om, având un statut atât de bun, fiind cu 20 de ani mai mare decât mine, îl priveam ca pe Dumnezeu. Totul până în momentul în care am rămas însărcinată, el fiind căsătorit. În acel moment, Securitatea știa tot ce faci, și de teamă că să nu se afle, m-a dus la o femeie care să mă ajute să pierd copilul. Eu cu mintea mea de 18-20 de ani, n-am știut despre ce e vorba, mi-a spus când am ajuns acolo, m-a pus pe pat când încerca să-mi omoare copilul. Eram obișnuită cu traumele și abuzurile și nu mi se părea așa o mare traumă. Mi-a spus că nu e bine să avem un copil, că el este căsătorit și când am văzut că lucrurile devin serioase, am țipat și am fugit de pe pat. N-am acceptat să-mi omoare copilul. Dacă a văzut că sunt stăpână pe mine, copilul îmi dădea deja o oarecare putere, a încercat să mă îndepărteze și m-a dus în Brăila, la o orchestra. El fiind mare și tare, n-a făcut decât să dea niște telefoane. M-am angajat acolo”, a spus Rodica Mitran, arată Spynews.

Rodica Mitran: Dacă părinții mei nu m-au omorât, ceilalți nu au nicio șansă”

Rodica Mitran a fost obligată să facă avort, apoi a fost alungată. Însă, după ce a adus pe lume primul copil, bărbatul l-a luat și l-a dus la orfelinat. Cei doi au făcut o fetiță, iar în certificatul de naștere al ei nu este recunoscută de tată. După un timp, cântăreața a reușit să își ia fetița acasă.

”La opt luni jumătate am venit la Vâlcea, el făcând totul al modul hoțesc, am născut și trebuia să meargă să facă certificatul fetei, dar nu a recunoscut-o, în dreptul tatălui a trecut linie. Apoi, urma să ies din maternitate, nu avem unde să mă duc, pentru că acasă nu mă puteam duce, gura satului râdea, ai mei nu știau, mi-a luat copilul și mi l-au dus la Casa de copii. La câteva zile m-au externat și am mers acolo, dar nu-mi dădeau voie să o vizitez și cu câte un cadou pentru cei de acolo, așa puteam să intru să o văd pe Adița, stăteam doar câte 15 minute. Nu avea un an copilul când am reușit să o iau acasă, cu ajutorul mamei. I-am spus mamei doar după ce am fost amenințată de acest invidiv, care vreau să știe că în fața lui Dumnezeu a păcătuit enorm și dacă sunt oameni care mă judecă trebuie să știe că mă judecă gratuit pentru că doar eu știu prin ce am trecut. Dacă părinții mei nu m-au omorât, ceilalți nu au nicio șansă”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Sursă foto: captură video

Publicat: 14 Jan. 2021, 10:06 Vedete
Pe aceeași temă