Dezvăluiri fără perdea! Ruby a recunoscut ce compromisuri a făcut pentru a reușit în showbiz

Publicat: 14 dec. 2021, 10:55 Autor: Maria Apostol Vedete

Ruby este una dintre artistele cu apariții mereu fresh, deși are o experiență de 10 ani în showbiz! A ajutat-o și faptul că a început colaborarea cu o casă mare de producție, cea a lui Smiley, iar asta a ținut-o deoparte de compromisuri. Recunoaște, însă, că a făcut totuși niște ”compromisuri personale”.

Ruby este primul artist român care s-a lansat în străinătate, dar succesul l-a cunoscut în România. A fost un drum anevoios, ca al oricărui alt artist, dar lucrurile au evoluat atât de bine. Nu a fost ușor, iar faptul că este o femeie frumoasă a făcut și mai dificilă situația, însă a știut să răzbească.

Iar faptul că-mi place să mă simt bine, frumoasă și sexy mi se pare că nu ar trebui să fie judecat și blamat. Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea și să mă bucur de ea și cred că asta ar trebui să facă orice fată tânără”, ne-a dezvăluit artista. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ruby ascunde un secret foarte dureros

Chiar dacă apare mereu cu zâmbetul pe buze și este plină de viață, Ruby ascunde în sufletul ei un secret foarte dureros. Vorbește frumos despre familia ei, despre mama și tata. Chiar dacă, din cauza problemelor, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Nu a fost o decizie ușoară pentru niciunul dintre ei, dar a fost necesară,spune ea. Artista a dezvăluit cum a fost acel moment, când întreg universul i s-a schimbat.

Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață…”, a povestit cântăreața.

Publicat: 14 dec. 2021, 10:55 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×